Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní příprava 2017

13. 8. 2018

V zimní přípravě se zúčastníme turnaje v Lipníku nad Bečvou. Do turnaje se přihlásilo celkem 5 mužstev (Jezernice, Lipník nad Bečvou, Želátovice, Mrlínek a Lověšice). Turnaj se hraje stylem "každý s každým".

Náš první přátelský zápas se tedy odehrál v Přerově proti silné Čekyni. Mužstvo, které hraje o soutěž výš a pere se o postup. Zápas byl naplánovaný na 11.2.2017 v 8:30. Jezernice postrádala v prvním přátelském utkání tyto hráče: Zapletal, Chytil, Richter, Klepík, Velešík a Schmidt. Zápas nám nabídl gólové hody a skončil zaslouženou remízou 5:5 (1:1). Nový trenér Jezernice Dubravský poslal tuto základní jedenáctku na hřiště:
Lasík - Dreisetel, Kulhánek, Navrátil, Kulhánek - Pavliska, Šanta, Bureš, Bosák - Simon, Špalda. Na střídání byli připraveni Raška, Dvořák, Doležel.


V druhém přátelském utkání jsme hráli s mužstvem Lověšic. Zápas nám nabídl opět gólové hody a skončil opět remízou, tentokrát 6:6 !!!
Základní sestava: M. Zapletal - Klepík, Richter, Navrátil, Chytil - Pavliska, Šanta, Kulhánek, Bosák, Dvořák, Simon
Na střídání připraveni: Raška, Špalda, Bureš

V neděli 26.2.2017 jsme odehráli již třetí přípravný zápas. Tentokrát nás čekal soupeř z Domaželic, který hraje o soutěž nad námi. Začátek zápasu  byl opatrný z obou stran. Do prvních vážnějších šancí se dostal náš soupeř, ale ten trestuhodně zahazoval. Jezernice se prosadila po krásné akci kterou završil gólem na zadní tyč Petr Špalda. Tento moment otočil zcela vývoj průběhu zápasu. Jezernice byla aktivnějším týmem a vypracovala si několik slibných šancí, jednu z nich jsme přetavil do gólové podoby 2:0. Domaželice do poločasu ještě snížily na 1:2. Druhý poločas byl zcela v režii Jezernice a zápas skončil jednoznačným vítězstvím 8:1 !!!
Základní sestava: Lasík - Klepík, Navrátil, Doležel, Kulhánek - Bosák, Šanta, Bureš, Chytil - Simon, Dvořák
na střídání připraveni: Špalda, Richter, Raška, Zapletal, Pavliska

Poslední utkání zimní přípravy jsme odehráli 16.3.2017 na umělé trávě v Přerově. Výkop zápasu byl naplánován na 18:30. Pro spousty kluků to tedy byla premiéra pod umělým osvětlením. Do zápasu jsme nastoupili aktivně a soupeře jsme přinejmenším zaskočili. Paradoxně to mohla být Čekyně, která mohla jít do vedení, ale soupeř šanci nezužitkoval. Poté přišla ještě jedna vážnější situace hostu, ale opět byl proti Lasík. Pak už úřadovala naše silná útočná dvojice Simon - Dvořák. První jmenovaný krásným přízemním centrem našel Dvořáka a ten se nemýlil 1:0 ! Do poločasu jsme přidali ještě jeden gol když po jasném faulu na Lubomíra Krála zahrával penaltu Filip Klepík a ten nedal brankáři šanci 2:0 ! Začátek druheho poločasu byl pro soupeře z Čekyně jako z hororu. Za šest minut jsme vstřelili tři branky a o zápasu bylo téměř rozhodnuto. Poté hosté snížili z trestného kopu, který si do vlastní brány srazil Lasík. Tečku za zápasem udělal vypůjčený hráč z Lipníku nad Bečvou Lubomír Král který nekompromisně prostřelil brankáře Čekyně. Konečný výsledek 6:1 !
Střelci branek: 2x Dvořák, Pavliska, Klepík, Velešík, Král.

Základní sestava: Lasík - Klepík, Navrátil, Doležel, Dreiseitel - Velešík, Kulhánek, Šanta, Pavliska - Dvořák, Simon
na střídání připraveni: Král, Raška



 

DATUM SOUPEŘ VÝSLEDEK STŘELCI BRANEK KDE
11.2.2017 Čekyně 5:5 (1:1) 4x Simon, Dvořák Přerov - UT
19.2.2017 Lověšice 6:6 (3:1) Simon, Dvořák, Klepík, Bosák, Kulhánek, Špalda Lipník - UT
25.2.2017 Želátovice nehráno   Lipník - UT
26.2.2017 Domaželice 8:1 (2:1) 3x Simon, 2x Špalda, 2x Dvořák, Šanta Lipník - UT
4.3.2017 Mrlínek 5:5 (2:1) Doležel, Špalda, Chytil,Velešík, Simon Lipník - UT
11.3.2017 Lipník "B" 5:2 (2:1) 2x Simon, 2x Dvořák, Bosák Lipník - UT
16.3.2017 Čekyně 6:1 (2:0) 2x Dvořák, Pavliska, Klepík, Velešík, Král Přerov - UT
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář