Jdi na obsah Jdi na menu
 


Drahotuše - Jezernice (21.8.2016)

31. 7. 2017

V neděli 21.8. jsme zajížděli na půdu Drahotuš. Zápas začal za mírného deště a fotbal nebyl pro diváka příliš atraktivní. Jezernice měla mírnou převahu avšak bez šancí. Od 20. minuty déšť zesílil a fotbalovost ze hřiště "utekla" úplně. Hosté se však z první vážnější standartní situace prosadili a po šťastném kopu Daniela Kulhánka vedli 1:0 !!! Tímto gólem jakoby mužstvo Jezernice naprosto odešlo ze hřiště a na zeleném pažitu byl jen jeden tým - tým domácích. Domácí neprohrávali dlouho, dlouhým nákopem za obranu se uvolnil přes Michala Richtera domácí útočník, krásnou zasekávačkou postavil dva hostující obránce mimo hru a krásným golem fo šibenice vyrovnal na 1:1. Tímto gólem si možná někdo mohl myslet, že hostující tým se probere a začne hrát koukatelný fotbal, bohužel tomu bylo naprosto naopak. Domácím narostli křídla a zanedlouho se dostali do vedení 2:1 když se prosadil domácí obránce ze standartní situace. Hosté působili poněkud zaskočeně a nebyli schopni v hustém dešti něco vymyslet proti skvěle fungující domácí obraně. Mužstva už se pomalu viděla v kabinách, ale pro hosty přišel šok číslo 3. Nepochopitelná situace nastala ve 45. minutě kdy domácí hráč nakopl míč do předu, nejprve Daniel Bosák míč pouštěl do autu, který skončil ve hře, domácí hráč se uvolnil prošel přes Filipa Klepíka a Pavla Kulhánka a krásně přehodil vybíhajícího Lasíka a zvýšil na 3:1.
Druhý poločas pokračoval za hustého déště a fotbal chvilkami působil jako vodní pólo. V prvním poločase zraněný Michal Doležel byl vystřídám Rudou Schmidtem který hru oživil a patřil k nejlepším hráčům na hřišti. V druhém poločase Jezernice zamkla soupeře na jeho půlce, ale gólové šance ne a ne přijít. Až v 65. minutě po další standartní situaci se prosadil Ladislav Dvořák, na brankové čáře ještě domácí kapitán vykopl, ale hosté dobíhali a pod tlakem donutili domácího kapitána si dát vlastní gol 3:2 !!!  Druhá půlka byla v jasné režii Jezernice, ale bohužel už gól ne a ne přijít. Hosté pak vše dávali do útoku a v poslední minutě mohl definitivně rozhodnout domácí útočník, ale samostatný únik neproměnil. Zápas skončil překvapivou porážkou Jezernice 3:2.
Tým chce poděkovat za výtečnou podporu jezernických fans, opět přijeli ve velkém množství a vytvořili nám domácí prostředí. Doufáme, že po tomto nezdaru budou stále stát za námi a budou stále tím dvanáctým hráčem.
Další zápas hrajeme již ve středu proti Ústí.

Sestava:
Lasík - Richter, Kulhánek, Klepík - Doležel, Bureš, Kulhánek, Bosák - Dvořák, Simon, Špalda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář