Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukla Hranice - Jezernice (24.9.2016)

31. 7. 2017

24.9.2016 hráči Jezernice jeli na hřiště hranické Dukly. Zápas začal za ideálních fotbalových podmínek. Jezernici se ujala hned v 1. minutě ujala vedení kdy využil zaváhání domácí obrany Jakub Simon a střelou k tyči se prosadil 0:1 !!! Hostům rychlý gól dodal na klidu a hru kontroloval. Ve 27. minutě se prosadil aktivní Jakub Simon nutno podotknout po obrovské hrubce v obraně Dukly 0:2 !!! Minutu poté se po krásném akci po ose Bosák, Simon, Kulhánek se poslední jmenovaný krásně trefil na 0:3 !!! Kdo si myslel, že se zápas bude jen dohrávat tak se mýlil. Domácí ihned snížili na 1:3 kdy domácí hráč číslo 11 vystřelil a smolně pro hosty Michal Doležel srazil střelu do vlastní brány. Domácí tento gól povzbudil a za minutu se prosadili znovu 2:3. Tento moment nahlodal sebevědomí hostujícího týmu a domácí byli aktivnější. Hosté se zmohli pouze na breaky které ale nevedly ke gólům. Jakub Simon spálil dva nájezdy na domácího brankáře a tak se do šaten šlo za stavu 3:2 pro Jezernici.

Ve druhém poločase udělal hostující trenér změnu v sestavě do hry přišla nová posila Vojtěch Pavliska který nahradil Petra Špaldu hrdinu předchozího domácího utkání. Nutno podotknout, že důrazný rozhovor v kabině byl prospěšný a od začátku druhého poločasu bylo jasné kdo bude dominovat. Hned první kontakt s míčem Vojta Pavliska přeměnil v gól 2:4 !!! Gól opět po krásné akci. Hosté se poučili z první půle a druhý poločas hráli organizovaně a zodpovědně zezadu. V 58. minutě se prosadil Ladislav Dvořák a již to bylo 2:5 !!! Hosté byli stále aktivní a celý druhý poločas nepustili hosty k vážnější situaci. V 65. minutě se prosadil opět Ladislav Dvořák 2:6 !!! Poté po krásní individuální akci Jakuba Simona se prosadil do prázdné brány Daniel Bosák 2:7 !!! Poté přišlo naprosto zbytečné vyloučení hostujícího obránce Kulhánka a domácí zahrávali trestný kop. Domácí hráč trefil prostředek brány a brankář Lasík s tímto pokusem neměl žádný problém. V 77. minutě dokonal hattrick Jakub Simon když se prosadil krásnou střelou 2:8 !!! Domácí ještě kopali pokutový kop po faulu Bosáka. Penaltu domácí neproměnili, když brankář Lasík vystihl směr a penaltu vyrazil na roh. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a hosté po skvělém výkonu ve druhém poločase zaslouženě zvítězili a odvezli si povinné tři body. Dalším pozitivem bylo, že se nám do sestavy vrátil Štěpán Bureš. Opět musíme poděkovat našim fans, kteří opět přijeli ve velkém počtu podpořit !!! 

Tímto všechny zveme na domácí utkání které hrajeme příští týden s lídrem tabulky !!! Čeká nás velice těžký souboj a doufáme, že nás dojdete podpořit a vytvoříte výbornou atmosféru !!! 

sestava: Lasík - Klepík, Kulhánek, Doležel, Chytil - Dvořák, Kulhánek, Šanta, Bosák - Simon, Špalda


střídačka: Bůžek, Velešík, Bureš, Raška, Pavliska

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář