Jdi na obsah Jdi na menu
 


Horní Nětčice - Jezernice (26.3.2017)

31. 7. 2017

Dne 26.3.2017 jsme zajížděli na horkou půdu do Horních Nětčic. Souboj to byl hlavně pikantní pro domácího brankáře Zdeňka Dohnala, který odehrál v Jezernici část svoji kariéry. Do zápasu jsme vstupovali s tím, že musíme rapidně zlepšit kombinaci oproti domácímu zápasu s Černotínem. Hned úvodní minuty nám ukázaly, že opět mezihra vázne a nejsme schopni navázat na kombinační fotbal, který jsme předváděli v zimní přípravě. Spousta hráčů se potýká se špatnou formou a na předvedené hře je to znát.
Nicméně to byli hosté z Jezernice, kteří se ujali vedení. Po centru Štěpaná Bureše z pravé strany se prosadil kanonýr jezernických Jakub Simon. Nutno podotknout že velkou zásluhu na tomto gólu měl i domácí obránce, který míč nastřelil do Jakuba Simona a od něj míč letěl za bezmocného golmána Dohnala - 0:1 !!! Další šanci měli opět hosté tentokrát to byl druhý nejlepší střelec týmu Ladislav Dvořák, který bohužel selhal. Fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" bylo skoro vyslyšeno, proti bylo břevno brány kterou strážil Jakub Zapletal. Další práci měl hostující brankář Jakub Zapletal s centrem domácích, ale poradil si vyboxováním na roh, ten hostující obrana bez problému odvrátila. Ve 28. minutě se již domácí prosadili po rohovém kopu, kdy využil závaru před bránou domácí útočník - 1:1. Domácí se neradovali dlouho, po krásné akci Simona se do poloprázdné brány nemýlil Ladislav Dvořák 1:2 !!! Do šaten se šlo za příznivého výsledku pro jezernické 2:1. Tento fakt byl jediný který nás mohl těšit, předvedená hra neměla s fotbalem nic společného.
V šatně trenér hostujících "vyčistil" žaludky, kdy po právu nebyl absolutně spokojený s předvedenou hrou.
Do druhého poločasu hosté vstupovali s jasným úkolem a to co nejdříve vstřelit branku. Hosté tlačili, ale mohli to být domácí, kteří byli blízko vyrovnání, když nastřelili již druhé břevno v utkání. Pak přišla drtivá šestiminutovka jezernických. Nejprve se přímo z rohu trefil Ladislav Dvořák - 1:3 !!! Za dvě minuty Ladislav Dvořák zahral na housle domácímu obránci, poslal Jakuba Simona do úniku a ten se nemýlil - 1:4 !!! A aby toho nebylo málo za další dvě minuty se prosadil mladičký objev jara Vojtěch Pavliska, který se štěstím prostřelil Zdeňka Dohnala a zvýšil na - 1:5 !!! Hosté potom hráli v bloku a hrozili spíše z breaků, které ale končili většinou ofsajdem. Domácí už nekladli žádný odpor a zápas poklidným tempem dospěl do svého závěru kdy si hostující tým připsal cenné vítězství.

Sestava: Zapletal - Klepík, Navrátil, Doležel, Chytil - Bureš, Kulhánek, Šanta, Pavliska - Dvořák, Simon

Na střídání: Špalda, Raška, Dreiseitel, Richter

video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=4xBnvUdH7lQ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář