Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hustopeče "B" - Jezernice (5.11.2016)

31. 7. 2017

5.11.2016 nás čekal poslední celek tabulky z Hustopeč. Věděli jsme, že nás nečeká vůbec nic lehkého. Hustopeče jsou doma velice nebezpečné a před 14-ti dny doma porazily i lídra tabulky ze Skaličky.
Od úvodních minut převzala Jezernice iniciativu hry a určovala tempo hry. Domácí hrozili jen z brejků, které naštěstí nevedli k větším šancí. Hosté navazovali bohužel na již tradiční problém v této sezóně a to je neproměňování gólových situací. Domácí brankář pochytal střely Jakuba Simona i našeho druhého útočníka Ladislava Dvořáka. Když se hosté ne a ne prosadit zkusili štěstí domácí a hostující stoper Roman Navrátil si málem vstřelil vlastní branku, naštěstí jeho hlavička šla těsně vedle branky. Z následného rohu obrana Jezernice nebezpečí odvrátila. Když už si mysleli všichni, že poločas skončí bezbrankovou remízou tak se Štěpán Bureš ujal přímého volného kopu a krásnou střelou poslal hosty do zaslouženého vedení 1:0 !!!
Druhý poločas začal naprosto stejně jako první. Hosté se snažili svoje vedení zvýšit, ale většina akci končila na pozorné obraně domácích. A když už jsem se do šance dostali tak Jakub Simon svoji gólovku hlavou neproměnil. Po větší odmlce se ozvaly i Hustopeče jenže střela z dálky skončila v náruči Jakuba Zapletala. Domácí v 75. minutě měli největší příležitost zápasu když dlouhý míč za obranu hostů přeletěl všechny i brankář jezernických neodhadl dráhu letu a tak na domácího útočníka "zívala" prázdná brána, ale k nepochopení všech domácí útočník nezakončoval a výborně hrající Pavel Kulhánek zachránil situaci na poslední chvíli. V 82. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto, když si na rohový kop Jakuba Simona krásně naskočil zastupující kapitán Daniel Bosák jenž těsně minul domácí svatyni. V posledních minutách utkání se zápas spíš jen dohrával a žádné z mužstev si již nevytvořilo žádnou gólovou šanci.
Po velice vydřeném vítězství jsme se posunuli na 2. místo v tabulce. Příští víkend nás čeká poslední zápas podzimu kdy na domácím hřišti hostíme Černotín. Tento zápas je v SOBOTU ve 14:00 !!! Doufáme, že přijdete ve velkém počtu povzbudit náš tým ke třem bodům.

Sestřih z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=FkEW0hQHJxc

Sestava: Zapletal - Klepík, Kulhánek, Navrátil, Chytil - Bosák, Kulhánek, Bureš, Pavliska - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Doležel, Raška, Špalda, Velešík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář