Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Černotín (19.3.2017)

31. 7. 2017

19.3.2017 jsme hostili v podzimní dohrávce mužstvo z Černotína. Domácí do zápasu nastupovali jako velký favorit. Na první zápas jara dorazila velká návštěva, která hnala od prvních minut domácí k vítězství.
Začátek zápasu mohl domácím vyjít na jedničku, když hosté udělali hrubku v rozehrávce a Jakub Simon se mohl řítit sám na brankáře, ale zvolil dalekonostnou střelu z dálky, která mu bohužel nesedla. Kdo čekal domácí "válec" musel být hodně zklamaný. Předvedená hra neměla absolutně nic společného s tím co jsme předváděli v zimní přípravě. Spoléhali jsme na dlouhé nákopy, které nám, ale vůbec nevycházeli.Domácí o sobě dali podruhé vědět v 11. minutě, když po skvěle zahraném rohovoém kopu Pavlisky, Dvořák minul prázndou bránu. Hosté zahrozili na začátku 15. minuty, ale skvělým obraným zákrokem Michaela Doležela jsme se ubránili. V 18. minutě po průniku Jakuba Simona se už domácí fanoušci mohli radovat - 1:0 !!! Za tři minuty jsme se mohli radovat podruhé, ale Jakuba Simona vychytal hostující brankář Vinklárek. V další šanci byl opět Jakub Simon, ale již podruhe v utkání ho vychytal brankář hostí. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:0 pro domácí.
Druhý poločas už domácí nacházeli půdu pod nohami a hráli pohledný kombinační fotbal. Paradoxně to mohli být hosté kteří se mohli radovat z golu, hostující útočník se uvolnil v šestnástce domácích, brankář Lasík vyrazil a z dorážky trestuhodně minul černotínský hráč. Poté hosté zahrozili ještě jednou, ale slabou ránu Lasík pokryl. Od tohoto momentu převzali otěže zápasu hráči Jezernice. V 68. minutě krásně z dálky vystřelil Klepík, Vinklárek míč pouze vyrazil a Vojtěch Pavliska se z dorážky nemýlil - 2:0 !!! V 75. minutě se domácí radovali potřetí, opět to bych Vojtěch Pavliska, který se trefil hlavou a bylo to již 3:0 !!! V 77. minutě hosté kopali roh, který brankář Lasík trestuhodně neudržel a pro hráče Černotína nebyl problém míč dorazit do prázdné brány 3:1. V 85. minutě se do breaku dostal ještě Jakub Simon, kterému míč v poslední chvíli uskočil a svou střelu zamířil vedle. Zápas skončil vydřeným vítězstvím domácích 3:1.
Ještě jednou děkujeme všem za skvělou návštěvu !!! Příští týden nás můžete přijet podpořit do Horních Nětčic(26.3.2017 - 15:00).

Sestava: Lasík - Klepík, Doležel, Navrátil, Chytil - Velešík, Šanta, Kulhánek, Pavliska - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Bureš, Špalda, Raška, Dreiseitel

Video zde:https://www.youtube.com/watch?v=WGP3uec4Fes

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář