Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Drahotuše (23.10.2016)

31. 7. 2017

V neděli 23.10.2016 nás čekalo na domácím hřišti derby s Drahotušemi. Tomuto soupeři jsme měli co vracet, když hned v 1. kole jsme na jejich půdě prohráli smolně 3:2. Domácí měli o motivaci postaráno. Výhra znamenala posun na 1. příčku.
Hned ve 2. minutě spálil jasnou gólovku nejlepší střelec soutěže Jakub Simon když netrefil míč před zcela prázdnou bránou. Hned v 8. minutě se domácí už mohli radovat. Nejprve hostující brankář vychytal Daniela Bosáka, ale Jakub Simon dorážel a krásným obstřelením obrany hostů dal na 1:0 !!! Hosté zvýšili útočnou aktivitu a vypracovali si spoustu standartních situací, ale žádná nevedla k velkému ohrožení domácí brány. Ve 30. minutě jsme byli svědky nepochopitelného zkratu hostujícího hráče Švendy Michala, kdy zcela bez zájmu hrát míč sestřelil zezadu aktivního Chytila. Nikdo nepochyboval o červené kartě, ale k údivu naprosto všech rozhodčí vytáhl jen kartu žlutou. Domácí v první půli nehráli zrovna pohledný fotbal a tak bylo vysvobozením když rozhodčí ukončil první poločas.
Jak je již známo tak do 2. poločasu nastoupila Jezernice zcela jinak než do první. Dařily se kombinace a tím přicházely i šance. Gól přišel až v 59. minutě kdy domácí zahrávali pokutový kop. Nutno podotknout, že to byla velice sporná situace, jestli faul byl uvnitř pokutového území nebo ne. Penalty se ujal tradiční exekutor Filip Klepík a ten se nemýlil 2:0 !!!  Od tohoto momentu hosté rezignovali na jakýkoliv zvrat a zápas byl jen o jednom mužstvu. V 70. minutě zvýšil již na 3:0 Jan Šanta kdy doklepl míč do prázdné branky. Hosté se dostali do ojedinělé šance kdy po rohu se k odraženému míči dostal hostující útočník, ale toho vychytal brankář Lasík. V 85. minutě se prosadil po úniku hostující obrany opět Jakub Simon a zvyšoval již na 4:0 !!! V 89. minutě ještě domácí zahrávali druhý pokutový kop, který tentokrát byl zcela bez debat. Filip Klepík přenechal tento pokutový kop Jakubovi Simonovi aby zkompletoval hattrick a ten se šance ujal na jedničku a zvýšil na konečných 5:0 !!!
Opět jsme byli svědky skvělé domácí atmosféry. Domácí fanoušci od prvních minut hnali svůj klub ke třem bodům. Tímto zveme všechny v sobotu všechny do Potštátu kde nás čeká zápas podzimu !!! Přijeďte nám udělat domácí atmosféru !!! KAŽDÁ HLASIVKA SE POČÍTÁ !!!

video z utkání: 
https://www.youtube.com/watch?v=dA68AJgh63s

Sestava: Lasík, Klepík, Navrátil, Kulhánek, Doležel - Bureš, Chytil, Šanta, Bosák - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Špalda, Kulhánek(mladší), Raška, Pavliska, Richter, Zapletal, Dreisetel 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář