Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Dukla Hranice (9.4.2017)

31. 7. 2017

9.4.2017 k nám přívital poslední celek soutěže z Dukly Hranice. Od prvních minut domácí byli jasně aktivnější a vytvářeli si pohledné akce, které končili na žalostném zakončení. Brankový účet v utkání otevřel Daniel Bosák, který míč netrefil ideálně, ale hostující brankář k překvapení všech pustil míč za svá záda - 1:0 !!! Poté přišly další šance které domácí zahazovaly. Po skvěle zahraném rohovém kopu se mohl podruhé v utkání trefit Daniel Bosák, ale hlavou trefil pouze spoj hostující brány. Hosté mohli vyrovnat z ojedinělé šance, ale střela šla těsně kolem levé tyčky. Domácí se do poločasu prosadili ještě jednou kdy krásnou příhrávku Jana Šanty doběhl Ladislav Dvořák, ten přihrál Jakubovi Simonovi a ten se nemýlil - 2:0 !!! Do šaten se tedy šlo za přiznivého stavu pro domácí, ale nutno podotknout, že domácí zahazovali neskutečný počet šancí a kdyby v poločase dali o tři, čtyři branky víc, nikdo by se nemohl divit.
Do druhého poločasu udělal domácí trenér dvě změny, vystřídal Michaela Doležela a Vojtěcha Pavlisku a do hry nastoupil Roman Navrátil respektive Stanislav Chytil. Úvodní minuty opět byly v jasné režii domácích a navazovali na "galapředsatvení" zahazovaných šancí. Z druhého poločasu lze vyzdvihnout výkon aktivního Štěpána Bureše - jen ty neproměněné šance jsou malou kaňkou na dnešním výkonu. Jezerničtí stále bušili do hostující obrany a když už se domácí fanoušci radovali z gólu Jakuba Simona, tak stoper Dukly Hranice vykopával míč z brankové čáry. Za 10 minut se trefil krásně Ladislav Dvořák a již to bylo 3:0 !!! Poté trenér domácích poslal do hry i zbývající hráče ze střídačky(Špalda, Raška, Dreiseitel). Tečku utkání udělal Filip Klepík, který si naběhl na krásný pas Pavla Kulhánka, udělal kličku gólmanovi a na domácího hráče zívala prázdná brána - 4:0!!!
Domácí si připsali tři body do tabulky a díky tomuto vítězství se dostali do čela tabulky. Chceme opět poděkovat všem fanouškům, kteří nás podporovali po celých 90 minut. Tímto vás všechny zveme na příští víkend - sobota 15.4. v 16:00 do Skaličky !!! Je to klíčový zápas sezóny pro jezernické a doufáme, že si najdete čas a cestu podpořit Jezernici k zisku třech bodů !!!

Základní sestava: Lasík - Klepík, Doležel, Kulhánek, Kulhánek - Bosák, Bureš, Šanta, Pavliska - Simon, Dvořák

na střídání připraveni: Navrátil, Raška, Špalda, Dreiseitel, Velešík, Chytil, Zapletal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář