Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Dukla Hranice (nástavba 7.5.2017)

31. 7. 2017

7.5.2017 jsme na domácím hřišti hostili mužstvo hranické Dukly. Domácí fotbalisté při případné výhře mohli odskočit soupeři ze Skaličky o 5 bodů, která ztratila na Poštátě(2:2).
Utkání bylo zcela v režii domácích, ale gólové šance ne a ne přijít. Pro oko diváka ne příliš atraktivní podíváná. Hosté z Dukly naprosto rezignovali se snahou hrát fotbal a domácím vázla kombinace. První gólovou šanci měl Jakub Simon, který bohužel neproměnil. Chuť si mohl nejlepší střelec soutěže napravit hned o dvě minuty později a netradičně hlavou se nemýlil 1:0 !!! Domácí se mohli radovat podruhé ale v gólové šanci selhal Ladislav Dvořák. A tak byli to hosté kteří se radovali z vyrovnání, po zaváhání domácího brankáře Lukáše Lasíka, který neudržel centrovaný míč nebyl problém pro Miroslava Takáče uklidit míč do zcela odkrýté brány 1:1. Jezerničtí fotbalisté se nemohli stále dostat do tempa a na hru se nedalo příliš dívat. I přes to všechno se domácí mohli radovat podruhé a opět to bylo hlavou, střelec branky Ladislav Dvořák 2:1 !!! Do poločasu se domácí prosadili ještě jednou, kdy po zcela jasném faulu na Stanislava Chytila proměnil pokutový kop Filip Klepík 3:1 !!!
Do druhého poločasu udělal domácí trenér Radko Dubravský hned tři změny. Ze hry šli tito hráči: Pavliska, Dvořák, Chytil a nahradili je tito hráči: Bureš, Špalda a Doležel. Od první minuty se snažili domácí zatlačit Duklu, ale bohužel nevycházely finální přihrávky a domácí publikum dávalo jasně najevo svoji nespokojenost. Domácím tento zápas zcela nevycházel a bylo jediné štěstí, že hráli proti nemohoucné Dukle, která se nezmohla na jakýkoliv odpor. Domácí zvýšili na 4:1 po individuální akci Jana Šanty. Hosté mohli v zápětí snížit, ale se střelou ze šestnácky si poradil brankář Lasík bez sebemenších problémů. Poté se do hry ještě dostali Velešík, který vystřídal Daniela Kulhánka a poté nahradil Jakuba Simona, Jiří Raška. A právě zmiňovaný Jiří Raška mohl být za hrdinu, když se ujal v 82. minutě pokutového kopu, který neproměnil, ale rozhodčí Lacián nechal pokutový kop opakovat z důvodu předčasného vběhnutí do šestnáctky hráčem Dukly. Druhý pokutový kop opět kopal Jiří Raška, ale ani na druhý pokus neuspěl a bránu hostující brány překopl. Tečku za zápasem nakonec udělal Štěpán Bureš, který se z dálky prosadil krásnou střelou k tyči. Zápas nám nabídl šílenou podívanou, která nemohla nadchnout snad jediné oko diváka, přesto jsme zvítězili 5:1 a připsali si důležité tři body, zase jsme o krok blíže vytouženému postupu. 
Opět děkujeme za výborou návštěvu a doufáme, že si najdete cestu na další domácí mistrovské utkání který nás čeká už tento víkend v neděli v 10:00 proti Potštátu. Neváhejte a dojděte v co největším počtu dotáhnout domácí fotbalisty ke třem bodům !!!

Základní sestava: Lasík - Klepík, Kulhánek, Navrátil, Chytil - Bosák, Kulhánek, Šanta, Pavliska - Dvořák, Simon

Na střídání připraveni: Zapletal, Raška, Špalda, Velešík, Bureš, Doležel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář