Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Horní Nětčice (11.9.2016)

31. 7. 2017

Dne 11.9.2016 jsme na domácím hřišti hostili těžkého soupeře z Horních Nětčic. Výkop byl naplánovaný jako již tradičně každý domácí zápas v 10:00. Bylo patrné, že dnes hráče nečeká nic lehkého, hned s výkopem nám teploměr ukazoval 26°C. Začátek zápasu byl hned z úvodu atraktivní. Z nevinného centru do domácí šestnáctky zaváhal nepochopitelně brankář Lasík a jeho chybu musel na brankové čáře zachraňovat Filip Klepík. Hosté byli mírně aktivnější, ale bez vážnějších situací. Domácí se nemohli dostat do zápasu a spíš to byli hosté kdo kontroloval hru. Hosté po sérii rohů nepohlídali rychlý brejk domácích kdy krásnou přihrávkou Daniel Bosák našel Petra Špaldu a ten tváří tvář uspěl a prostřelil hostujícího brankáře Dohnala 1:0 !!! Kdo si myslel, že tento moment otočí obraz hry, tak se pletl. Hosté mohli chvíli na to vyrovnat, ale trefili pouze břevno jezernické branky. Do kabin se šlo za vedení domácího týmu 1:0 ač aktivnější bylo mužstvo hostů.
Druhý poločas přinesl naprosto odlišný výkon domácích. Sice domácí hned z kraje zachránilo již podruhé břevno, ale od tohoto momentu byl na hřišti jen jeden tým. Jakub Simon se skvěle uvolnil na křídle, utekl hostujícím obráncům, před bránou našel Petra Špaldu a ten se podruhé nemýlil 2:0 !!! Domácí pokračovali ve výborném výkonům a hostům nedovolili vůbec nic. V 70. minutě střídající hráč Velešík skvěle vybojoval míč u lajny, prosadil se přes obránce, následně odcentroval před bránu kde byl osamocený Jakub Simon a ten hlavou trefil hostujícího obránce do ruky --> penalta pro domácí. Pokutového kopu se ujal tradiční střelec této disciplíny Filip Klepík a s velkým štěstím proměnil na 3:0 !!! Od tohoto momentu jakoby domácí mysleli, že se již nemůže nic stát. Hostí v 77. minutě snížili po krásné křižné střele na zadní tyč 3:1. Hosty tento gól nakopl a domácí naopak nevěděli co hrát a nezmohli se na nic jiného než odkopávat míč. Naštěstí si hosté gólovky nevytvářeli, ale přeci jenom přišlo ještě snížení kdy domácí obrany reklamovala offside, přestala hrát a hostující útočník krásným lobem přehodil brankáře Lasíka a snížil na konečných 3:2. 
Opět musíme poděkovat skvělým fanouškům a doufáme, že za tři týdny v Jezernici dojdou ještě ve větším počtu.

Sestava: Lasík - Klepík, Kulhánek, Doležel, Dreiseitel(Navrátil) - Bosák, Šanta, Chytil(Raška), Dvořák(Richter) - Simon - Špalda(Velešík)

na střídání byli připraveni: Navrátil, Raška, Velešík, Richter, Bůžek, Zapletal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář