Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Horní Nětčice (nástavba 28.5.2017)

31. 7. 2017

28.5.2017 jsme na domácím hřišti přivítali nebezpečného soupeře z Horních Nětčic. Domácí do zápasu mohli nastoupit uvolněně, protože se jim již v minulém kole podařilo zajistit vítězství v soutěži. Domácím chyběl trenér Radko Dubravský, kterého zastupoval jeho předchůdce Zdeněk Bůžek. 
Jezerničtí fotbalisté vstupovali do utkání jako favorit a od prvních minut diktovali tempo hry. Horní Nětčice spoléhali na defenzivní pojetí hry a taktika jim úspěšně vycházela. Byli to hosté kteří se mohli poprvé radovat, z rohového kopu přeletěl míč branícího Daniela Bosáka a hostující kapitán Kudláček Martin naštěstí trefil jen střed brány, kde stál připravený brankář Lasík Lukáš. V 9. minutě měli domácí gólovku, kterou nevyužil Jakub Simon. V 18. minutě zkoušel Ladislav Dvořák překvapit hostujícího brankáře Dohnala dalekonostnou střelou, ale Zdeněk Dohnal si se střelou poradil a vyrazil na rohový kop. Ve 25. minutě jsme byli svědky opět další velké šance domácích, ale skvěle chytající Zdeněk Dohnal si opět poradil. Hosté o sobě dali vědět ve 33. minutě, ale dobře rozvíjející breakovou situaci nevyřešili dobře a domácí stoper Roman Navrátil odvrátil nebezpečí. V 35. minutě mohla v Jezernici propuknout euforie, po samostatném úniku se prosadil Jakub Simon a domácí vedli 1:0 !!! Tento gól hosty poněkud srazil a do konce poločasu domácí tlačili Horní Nětčice a jen díky pohotovým zákrokům hostujícího brankáře se šlo do kabin jen za stavu 1:0 pro domácí.
Do druhé poločasu udělal Zdeněk Bůžek jednu změnu, ze hry stáhl Štěpána Bureše a do hry nastoupil Jan Šelle. V 50. minutě se Jakub Simon opět dostal do těsné blízkosti brankáře Dohnala, trefil tyč, míč se odrazil k Ladislavovi Dvořákovi a ten již měl lehký úkol - 2:0 !!! Druhý poločas domácí jasně dominovali a hosty pouštěli sporadicky k nějakým vážnějším situacím. V 66. minutě se opět Jakub Simon dostal do gólové šance, Zdeněk Dohnal ho vychytal, ale míč jen vyrazil, ten se dostal k Vojtěchovi Pavliskovi, který propálil vše co mu stálo v cestě a zvýšil na 3:0 !!! Hned čtyři minuty na to se prosadil výborně hrající Jan Šellé a zvýšil na 4:0 !!! V 72. minutě mohli hosté snížit, ale brankář Lasík si se střelou poradil. V 77. minutě došlo ke střídání ze hry odešel domácí brankář Lasík a nahradil ho Jakub Zapletal. Jak brankář Lasík neměl příliš práce tak Jakub Zapletal se v bráně nenudil a zneškodnil hned tři jasné gólové situace. Domácí fans bouřili a Jakub Zapletal si mohl atmosféru užít na maximum. Poslední tečku v zápase udělal Jakub Simon, který zvýšil na konečných 5:0 !!!
Domácí fotbalisté po zápase převzali pohár za vítěze ročníku 2016/2017 a oslavy titulu mohly propuknout naplno !!! Po zápase proběhlo hromadné focení s fanoušky a euforii z postupu si tak všichni užili dosyta.
Opět musíme poděkovat za krásnou návštěvu a výbornou podporu do poslední minuty !!!

Základní sestava: Lasík(Zapletal)- Klepík, Navrátil, Kulhánek, Chytil(Raška) - Bosák, Bureš(Šelle), Kulhánek, Pavliska - Dvořák(Dreiseitel), Simon

Na střídání připraveni: Zapletal, Raška, Šelle, Dreiseitel

Poslední kolo nás čeká tuto neděli v Černotíně, přijeďte se rozloučit s krásnou sezónou a dotáhnout nás k 100% zisku v nádstavbové části !!!
KDY: 4.6.2017
V:     16:00
KDE: Černotín

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář