Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Potštát (nástavba 14.5.2017)

31. 7. 2017

Dne 14.5.2017 jsme na domácím hřišti přivítali velice houževnatého a neoblíbeného soupeře z Potštátu. Od počátečního hvizdu se oba dva celky hnaly za vstřeleným gólem. Jako první zahrozili domácí, ale v ideální pozici domácí záložník netrefil bránu. Hosté z Potštátu zahrozili ve 14. minutě z rohového kopu, kdy po několika odrazech zakončoval Vlastimil Juřík, ale Lasík si s míčem na brankové čáře poradil. Domácí byli mírně aktivnějším týmem, ale gólové šance ne a ne přijít. Ve 27. minutě se hosté dostali do další šance po nedorozumění v obraně mezi Michaelem Doleželem a Pavlem Kulhánkem se dostal ke střele Vítězslav Bubela, ale s jeho střelou neměl brankář domácích problém. Ve 29. minutě už mohla propuknout radost v ochozech domácích. Po krásné přihrávce Jakuba Simona se prosadil do protipohybu gólmana Daniel Bosák - 1:0 !!! Stoperská dvojice domácích vytvářela jednu chybu za druhou a jen díky nemohoucnosti hostů z Potštátu byl stav stále 1:0. Ve 36. minutě zkoušel štěstí z dálky Filip Klepík, ale s jeho střelou neměl žádný problém brankář hostí Libor Šumšal. Ve 45 minutě domácí obrana udělala strašidelnou hrubku a dva hostující hráči šli zcela sami na brankáře Lasíka, Vlastimil Juřík to vzal na sebe a přízemní střelou vyrovnal na 1:1.
Do druhého poločasu udělal domácí trenér Radko Dubravský dvě změny. Michaela Doležela vystřídal Roman Navrátil a Vojtěcha Pavlisku nahradil Štěpán Bureš.
Hned z kraje druhého poločasu domácí nastoupili aktivně a mačkali svého rivala na útočné polovině. Domácí hráli pohledný útočný fotbal jen tomu chybělo to nejdůležitější a to je branka. V 59. minutě se uvolnil Jakub Simon a jen těšne minul branku, kterou hájil Libor Šumšál. Gól visel ve vzduchu a byla jen otázka času kdy přijde další gólová šance. Jan Šelle po krásné individuální akci napřáhl ze 20 metru a uklidil krásně míč do brány hostí - 2:1 !!! O deset minut později bylo v Jezernici ještě veseleji když se po krásné akci prosadil nejlepší střelec soutěže Jakub Simon - 3:1 !!!V 80. minutě byl střídán Jakub Simon a nahradil ho Petr Špalda. V 83. minutě přišel nejhezčí okamžik dne, po dokonalém centru Ladislava Dvořáka se fantasticky do vzduchu "pověsil" Daniel Bosák a nekompromisní hlavičkou zvýšil již na 4:1 !!! Poté došlo na domácí straně ke střídání ze hřiště odešel Ladislav Dvořák a nahradil ho Marcel Velešík. V 84. minutě se hosté prosadili, kdy 2x Lasík dokázal zastavit hostující útočník, ale na třetí pokus již byl krátký 4:2. V 87. minutě se dostal do hry Jiří Raška, který nahradil domácího hrdinu Jana Šelleho. Do konce utkání se již nic podstatého neodehrálo a domácí mohli slavit velmi důležité tři body. 
Do konce sezóny nám zbývají poslední tři zápasy a pro jistotu postupu nám stačí uhrát 4 body. Při určité souhře okolností můžeme slavit postup již tohle kolo.(Výhra v Drahotuších, Nětčice oberou o body Skaličku).
Proto prosíme naše věrné fanoušky aby nás přijeli v neděli 21.5.2017 v 10:00 podpořit do Drahotuš k zisku tří bodů !!! 

Základní sestava: Lasík - Klepík, Doležel, Kulhánek, Chytil - Bosák, Šelle, Kulhánek, Pavliska - Dvořák, Simon

Na střídání připraveni: Zapletal, Raška, Špalda, Bureš, Navrátil, Dreiseitel, Velešík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář