Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Ústí A (24.8.2016 - pohár)

31. 7. 2017

Za krásného slunečného středečního dne Jezernice hostila na svém hřišti soupeře z krajského přeboru z Ústí. Zasvěceným divákům bylo jasné o kolik je soupeř kvalitní a že domácí čeká neskutečně náročný jak po fyzické tak i po psychické stránce zápas. Domácím navíc chybělo spousta hráčů(Lasík, Doležel, Klepík, Bosák, Šanta, Raška). 
Hosté z Ústí přijeli v kombinované sestavě a některé ze svých opor nechali odpočívat(Orava, Senkovici). Vstup do zápasu domácím vyšel ačkoliv byli od prvních minut pod tlakem, do vyložených šancí soupeře nepustili a když už se jedna taková naskytla skvěle zachránil domácí brankář Jakub Zapletal. Do 23. minuty se domácí drželi skvěle stav byl stále 0:0 !!! Jenže pak přišla krásná akce hostí a náramně trefená střela ze 20. metrů skončila u tyče 0:1. Tento gól znamenal nastartování "ústecké mašiny" během dalších 5 minut hosté přidaly další dva goly a stav byl již 0:3. Hosté do poločasu přidali ještě jeden gol a do kabin se šlo za stavu 0:4.
Druhý poločas už domácím prakticky odešli poslední zbytky sil a byla spíš otázka na kolika se gólostroj zastaví. Hosté svou dominanci přetavili ve 14 gólový prospěch. Domácí měli taktéž pár šancí do kterých se dostal velice aktivní hráč Jakub Simon, ale hostující brankář byl vždy proti a když už zívala prázdná brána před Jakubem Simonem tak k překvapením všech přihlížejících překopl. 
Opět si vážíme skvělé domácí návštěvy a doufáme, že takováto podpora bude po celou sezónu.

Sestava: Zapletal - Richter, Kulhánek, Navrátil, Dreiseitel - Bureš, Dvořák, Špalda, Kulhánek, Velešík - Simon

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář