Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalička - Jezernice (15.4.2017)

31. 7. 2017

15.4.2017 nás čekal velmi důležitý zápas ve Skaličce. Domácí byli na druhém místě se ztrátou jednoho bodu právě na hostující tým z Jezernice. Úvod utkání byl velice opatrný. Žádný z týmu nechtěl udělat chybu která by znamenala šanci soupeře. V 17. minutě mohli hosté poprvé udeřit, ale Jakub Simon těsně minul domácí svatyni. V 19. minutě se mohli radovat domácí, ale pokus z poza šestnáctky naštěstí letěl do prostřed brány a Lukáš Lasík s tímto pokusem neměl sebemenší problém. Ve 30. minutě se hosté mohli radovat, po krásném centru Štěpána Bureše se dokonale "položil" do míče Ladislav Dvořák a z voleje otevřel skóre utkání - 0:1 !!! Skalička mohla za tři minuty odpověď kdy po dlouhém nákopu se nedomluvil stoper Navrátil s brankářem Lasíkem toho využil domácí útočník který naštěstí bránu přestřelil. Když už vše nasvědčovalo tomu, že se do kabin půjde za příznivého výsledku pro hosty, tak domácí udeřili jako blesk z čistého nebe. Na zadní tyči si skvěle počínal Tomáš Machač a vyrovnal na 1:1. Domácí hráči se neradovali dlouho. Jezernice dostala ve 45. minutě výhodu rohového kopu k zahrání rohového kopu se postavil Štěpán Bureš, našel krásným centrem Ladislava Dvořák a hosté se mohli radovat podruhé 1:2 !!! 
V prvním poločase jsme viděli velice pohledný fotbal, kdy hosté měli převahu, kterou využili dvěmi brankami. 
Druhý poločas nabídl naprosto odlišný výkon obou mužstev. Domácí si šli za vyrovnáním od počátečního hvizdu. Nejprve domácí útočník nevyužil gólovou šanci, kdy se řítil sám z boku na brankáře Lasíka, ale míč nasměřoval do boční sítě. Hosté byli jako opařeni. Domácí stále tlačili a drali se za vyrovnáním. V 57. minutě se domácí již dočkali, kdy po krásném centru z levé strany si naběhl domácí hráč Ševčík Tomáš, přehlavičkoval Filipa Klepíka a vyrovnal na 2:2. Kdo by si myslel, že tento moment hosty probere tak byl na omylu. Domácí byli stále aktvinější a hosté hrozili spíše z brejků. Jeden z takových brejků mohl využít Ladislav Dvořák, ale nedošáhl na střílený centr Jakuba Simona. V 70. minutě se domácí mohli radovat potřetí, ale proti byl brankář Lasík. V 73. minutě pro aktivní domácí celek přišel šok. Po druhé žluté kartě byl vyloučený Škařupa Václav. Domácí se nezalekli a hráli pořád aktivně a byli to oni kdo měl častěji míč na kopačkách a hnal se za vítězstvím. V 80. minutě mohla propuknout domácí radost naplno. Filip Klepík ztratil míč, domácí útočník se řítil na hostující bránu, našel ještě lépe postaveného Tomáše Machače a ten se nemýlil 3:2 pro domácí fotbalisty. Hosté v závěru měli ještě jednu obrovskou šanci kdy míč bohužel skončil na břevně domácí brány. Domácí si těsné vedení pohlídali do konce utkání a zaslouženě zvítězili 3:2.
My děkujeme našim fans za tak velkou podporu na hostujícím hřišti a doufáme, že již příští víkend nám dáte šanci na reparát a získat si vás zpět na naši stranu.

Základní sestava: Lasík - Klepík, Navrátil, Kulhánek, Doležel (Chytil) - Bosák (Pavliska), Šanta, Kulhánek, Bureš (Velešík) - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Pavliska, Velešík, Chytil, Špalda, Raška, Zapletal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář