Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skalička - Jezernice (nástavba 29.4.2017)

31. 7. 2017

29.4.2017 nás čekal zápas o "přežití" na půdě lídra tabulky ze Skaličky. Hosté z Jezernice věděli, že v tomto zápase si nesmí dovolit klopýtnout, pokud by se tak stalo, dalo by se říct, že sny o postupu vyjdou do ztracena.
Zápas začali aktivně domácí, kteří hned v první minutě zahrávali rohový kop, domácí stoper se dostal k hlavičce a míč směřující do brány hostů vykopl z brankové čáry Roman Navrátil na další rohový kop. Z toho domácí byli opět blízko ke skórování, ale pohotovým zákrokem zabránil gólu hostující brankář Lukáš Lasík. A byli to hosté kteří se poprve prosadili, po krásné kombinaci se dostal do samostatného úníku Daniel Bosák a po krásně střele se míč odrazil od tyče a otevřel gólový účet !!! Hosté se nemuseli radovat dlouho, domácí utočník Tomáš Macháč ve 100% šanci překopl hostující bránu. Hostující tým v 15. minutě zahrával rohový kop k hlavičce se dostal Jan Šanta, který v jasné gólovce trefil jen dobře postaveného domácího brankáře Tomáše Křupalu. V 19. minutě se domácí opět dostali do jasné gólové šance, kterou skvělým obraným zákrokem zablokoval Roman Navrátil, z následujícího breaku se prosadil Daniel Kulhánek a hosté z Jezernice vedli již 2:0 !!! Pro domácí tento průběh byl zcela krutý, ale zbraně nesložili a bojovali dál. Odměna v podobě gólu mohla přijít záhy, ale jejich gólová šance opět skončila nevyužita. A aby toho nebylo málo pro domácí, tak ve 30. minutě se na v pokutovém území skvěle uvolnil Jakub Simon a nekompromisní ránou zvýšil již na 3:0 !!! Ve 33. minutě se postavil k přímému volnému kopu Filip Klepík a krásnou střelou trefil spoj domácí brány. Pomyslný poslední hřebík do rakve mohl zatlouct Daniel Kulhánek, který se řítil opět zcela sám na domácího brankáře Křupalu, ale bohužel nezakončil ideálně. Ve 40. minutě rozhodčí nenařídil zcela jasně pokutový kop pro hostující tým, kdy domácí hráč si spletl fotbal s basketbalem a zahrál zcela evidentně a jasně rukou. Do poločasu se již nic vážného nestalo a tak hosté šli s vysokým vedením 3:0 do kabin.
Do druhého poločasu nastoupila staronová posila Jan Šellé, který nahradil Vojtěcha Pavlisku. Od prvních minut druhého poločasu byli domácí aktivnějším týmem, který se dral za vyrovnáním, ale hostující tým pozorně bránil a do gólových šancí domácí nepouštěl. Z breaku se mohli prosadit hosté ale pohotovým zákrokem domácího obránce Jana Neubauera vyšla akce do ztracena. S přibývajícím časem byla na domácích znát nervozita která vyústila k několika nepochopitelným tvrdým zákrokům. Mužstvo z Jezernice se nenechalo vyprokovat a hrálo koncetrovaně po celé utkání. V 60. minutě odešel ze hry zraněný Daniel Bosák a nahradil ho Michael Doležel. V 67. minutě opět zahrozila Skalička, kdy se do pokutového území procpal aktivní Tomáš Macháč, ale nepřesnou přihrávkou před bránu zazdil domácí šanci. V 71. minutě mohlo být definitivně hotovo - Jakub Simon se uvolnil v rohu šestnáctky a jeho kroucená střela jen těsně minula svatyni domácích. V 73. minutě se mohli domácí už radovat, nejaktivnější domácí hráč Tomáš Macháč se opět uvolnil přes jezernické obránce našel před bránou Valchaře Jiřího a ten se nemylil 1:3. Domácí tento gól "nakopl" a dlouhými nakopávanými míči se snažili vytvořit tlak, většina dlouhých míčů končila na pozorné obraně jezernických. Hostům z Jezernice se dařilo kouskovat hru a nepouštět domácí do souvislého tlaku. V 86. minutě se mohl prosadit Jan Šellé, ale fantasticky ho vychytal domácí brankář Křupala. V 87. minutě šel ze hry Stanislav Chytil a nahradil ho Marcel Velešík. Zápas se už jen dohrával a vážné gólové šance nebyly k vidění. V 90. minutě hosté ještě jednou střídali ze hřiště odešel Daniel Kulhánek a nahradil ho Petr Špalda. Rozhodčí nenastavil ani jednu minutu a tak hosté se mohli radovat z velmi důležité výhry 3:1 !!!
Musíme poděkovat opět našim fanouškům, kteří přijeli ve velkým počtu nás podpořit do Skaličky. Vytvořili nám domácí prostředí a hnali nás za vítězstvím od první minuty !!! 
Další zápas hrajeme v neděli 7.5.2017 na domácím hřišti proti Dukle Hranice v 10:00 !!! Přijďte nás podpořit v co největším počtu, protože každá hlasivka se počítá !!!
Sestava: Lasík- Klepík, Kulhánek, Navrátil, Chytil - Bosák, Kulhánek, Šanta, Pavliska - Simon, Dvořák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář