Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bělotín "B" - Jezernice (15.4.2018)

16. 4. 2018

15.4.2018 nás čekal souboj dvou nejlepších mužstev okresního přeboru.
Bělotín "B" hostil na domácím hřišti lídra tabulky z Jezernice. 
Začátek zápasu se nesl jasně v režii hostujícího týmu. První vážnější ohrožení branky domácích přišlo v 8. minutě, ale v dobré střelecké pozici se Ladislav Dvořák neprosadil. V 15. minutě se v pokutovém území uvolnil Daniel Bosák, který už se pomalu napřahoval ke střele, ale proti byl domácí obránce Martin Gajdoš, který naposlední chvíli podrazil hostujícího záložníka a zcela správně následoval pokutový kop pro hosty. Penalty se ujal Zdeněk Merta, který bohužel pro hosty penaltu neproměnil, když svůj pokus namířil nad domácí svatyni. V 17. minutě se hosté mohli radovat, po krásném pasu Zdeňka Merty se prosadil Ladislav Dvořák a poslal hosty do vedení - 0:1 !!! Ve 20. minutě už to mohlo být o dva góly, ale dalekonostnou střelu Jakuba Simona domácí brankář zneškodnil. Domácí se stále jen bránili a jen díky nemohoucnosti Jezernice byl stav stále jen 0:1. Ve 29. minutě měl gól na hlavě Ladislav Dvořák, ale bohužel v ideální pozici míč netrefil ideálně. Ve 37. minutě se Jakub SImon řítil zcela sám na domácího brankáře, ale bohužel ani tento pokus gólem neskončil. Do poločasu se již nic vážného nestalo a aktéři šlágru kola šli do kabin za výsledku 0:1.

Druhý poločas nám předvedl naprosto jiný obraz hry. Hned ve 48. minutě domácí o sobě dali vědět, ale z ideální střelecké pozice se domácí kanonýr Václav Celnar neprosadil. V 53. minutě měl na noze gól Daniel Bosák, který po skvělé kličce domácímu brankáři měl před sebou zcela odkrytou bránu, ale bohužel pro hosty míč nasměroval pouze do břevna.  V 55. minutě hostující tým zcela propadl ve středu hřiště, domácí útočník se dostával do slibného brejku, ale včasným vyběhnutím brankáře Lasíka se skóre neměnilo. V druhém poločase zcela jasně lepší Bělotín si šel za vyrovnáním. V 57. minutě ještě hostující obrana zvládla závar před svoji bránou, ale v 60. minutě po krásné individuální akci Václava Celnara se domácí po zásluze dočkali vyrovnání 1:1. Hostující tým na hřišti působil zcela opařeně. V 67. minutě se domácí mohli radovat podruhé, ale naštěstí z jasné pozice se domácí obránce hlavou neprosadil a míč nasměřoval nad branku hostí. V 72. minutě krásně vypálil Dominik Malaník, ale naštěstí pro hosty jeho pokus směřoval přesně do míst, kde stál připravený Lasík. Trenér hostí v 75. minutě sáhl ke dvojitému střídání, ze hřiště odešli Ladislav Dvořák a Stanislav Chytil, kterého nahradil Rudolf Schmidt respektive Marcel Velešík. V 80. minutě se z ojedinělé akce mohli radovat hosté, ale bohužel Jakub Simon nenašel zcela ideálně před bránou Daniela Bosáka a tak dobře vypadající akce vyšla vniveč. V 87. minutě se mohli radovat domácí. Opět po krásné individuální akci Václava Celnara, jeho pokus tentokrát brankář Lasík zneškodnil. V 90. minutě hosté dostali šanci ještě zahrávat rohový kop, ale ten nepřinesl žádné ohrožení brány. Zápas skončil remízou 1:1.

Zápas přinesl dva naprosto odlišné poločasy. Když v tom prvním jasně dominovalo mužstvo z Jezernice a jen díky neproměnování svých gólových šancí udrželo domácí Bělotín ve hře. Druhý poločas se karta obrátila a byli to hosté, kteří se bránili tlaku domácích. 
Opět patří velké díky našim skvělým fanouškům, kteří do Bělotína přijeli ve velkým počtu a povzbuzovali nás po celých devadesát minut. Další utkání hrajeme na domácím hřišti. Tradičně v neděli(22.4.) v 10:00 soupeřem nám bude nevyzpytatelné KMK Přerov.

Základní sestava: Lasík (K) - Klepík, Merta, Navrátil, Janíček - Bosák, Šanta, D. Kulhánek, Chytil - Simon, Dvořák.

Na střídání připraveni: Zapletal, Schmidt, Velešík, P. Kulhánek

Video: https://www.youtube.com/watch?v=TONSJkxbw-s

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář