Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bochoř - Jezernice (SUPERPOHÁR 30.7.2017)

31. 7. 2017

30.7.2017 zajížděla Jezernice do Prosenice na utkání SUPERPOHÁRU proti Bochoři. Jezerničtí fotbalisté do utkání vstupovali jako mírný favorit, když v posledním přípravném utkání porazili vysoko účastníka 1.B třídy z Újezdce 7:3. Jakoby si po tomto výkonu hráči Jezernice mysleli, že se Bochoř porazí sama a nebude potřeba vynaložit větší úsilí. Ale hned z kraje utkání je mužstvo z Bochoře vyvedlo z omylu a hned 2x se řítil utočník Bochoře zcela sám na brankáře Lasíka, naštěstí pro jezernické si s těmito nájezdy brankář Lasík poradil. Poté zahrozil nadruhé straně Jakub Simon, ale bohužel mu střela nesedla a tak brankář Barfus neměl problém střelu vyrazit na rohový kop. Jezernice byla mírně aktivnějším týmem, ale bohužel nedokázala navázat na pohledný fotbal z Újezdce a zcela se přizpůsobila hře Bochoře. Ve 30. minutě trenér Radko Dubravský vystřídal Vojtěcha Pavlisku, kterého nahradil Štěpán Bureš. Hned minutu poté se prosadil Jakub Simon, když po krásné přihrávce Ladislava Dvořáka neměl problém uklidit míč do prázdné brány - 1:0 !!! Tento moment Jezernici pomohl a začala předvádět pohledný fotbal. Odměna za zlepšený výkon přišla ve 41. minutě kdy po nádherné přihrávce "šajtlí" Jana Šelleho se prosadil Daniel Bosák a zvýšil na 2:0 !!! Mužstvo z Bochoře do poločasu ještě mohlo snížit, ale brankář Lasík s pomocí stopera Pavla Kulhánka situaci zvládl a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Jezernici.

Kdo si myslel, že Jezernice naváže na výkon z posledni 15 minut prvního poločasu i ve druhé půlce tak se hrubě mýlil. Oko diváka muselo trpět. Bochoř měla častěji míč na kopačkách, ale obrana Jezernice odolávala. V 56. minutě byla vystřídaná ze hřiště nová posila Patrik Telepun, kterého nahradil Stanislav Chytil. Zápas nám ve druhém poločase nic moc nenabízel a tak za zmínku snad stojí jen střela z dálky Jana Šelleho. V 74. minutě se prosadil Jakub Simon a zvýšil na 3:0 !!! V 76. minutě dostala Bochoř dárek v podobě pokutového kopu. Radek Dressler se nemýlil a snižil na 1:3. A aby toho nebylo málo za tři minuty se prosadila opět Jezernice po zásluze Jakuba Simona a zvýšila na 4:1 !!! V 79. minutě trenér jezernických Radko Dubravský připravil dvojité střídání za Daniela Bosáka se po skoro roční pauze vrátil na hřiště Rudolf Schmidt a druhé střídání ze hřiště šel Filip Klepík a nahradil ho Jiří Dreiseitel. Na konečných 5:1 zvýšil aktivní Štěpán Bureš.

Výsledek je zcela jednoznačný, ale předvedená hra nebyla příliš ideální a do mistrovských utkání máme na čem pracovat. Opět musíme poděkovat všem našim fans za skvělou podporu a nesmírně si vážíme toho, že nás jezdíte podporvat i na venkovní utkání !!! Tímto vás všechny zveme na zvučného soupeře z Přerova, kterého hostíme na DOMÁCÍM hřišti  8.8.2017 v 17:00 !!! 

Sestava: Lasík(K) - Telepun, P. Kulhánek, Navrátil, Klepík - Pavliska, D. Kulhánek, Šelle, Bosák - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Zapletal, Chytil, Schmidt, Bureš, Dreiseitel
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář