Jdi na obsah Jdi na menu
 


Býškovice/Horní Újezd - Jezernice (5.5.2018)

7. 5. 2018

5.5.2018 čekal jezernické fotbalisty těžký soupež z Býškovic/Horní Újezd. Mužstvo domácích na jaře prohrálo pouze jedno utkání a to v Opatovicích "B". 

Celek hostujícího týmu do utkání vstoupil excelentně, domácím v podstatě nepůjčil míč na kopačky a připravoval si jednu šanci za druhou. Hned ve 3. minutě se mohl radovat Jakub Simon, když jeho nepovedený centr si málem do vlastní brány srazil domácí brankář. V 9. minutě na středu hřiště díky důrazu vybojoval míč Daniel Bosák, ten přesným pasem našel Jakuba Simona, který před bránou viděl zcela osamoceného Ladislava Dvořáka, ale ten v koncovce selhal. Ve 14. minutě opět Jakub SImon našel před bránou Ladislava Dvořáka, ale akce opět neskončila gólem, střela Dvořáka skončila na domácím obránci. V 18. minutě se dostal k centru aktivní Daniel Bosák a moc nechybělo aby si jeho centr do vlastní brány srazil obránce domácího celku. Úvodní dvacetiminutovka byla zcela jasně v režii hostů z Jezernice a jen díky nemohoucnosti v zakončení byl stav stále 0:0. Ve 21. minutě Daniel Bosák hledal před bránou Ladislava Dvořáka, tomu bohužel chybělo pár centimetrů aby uklidil míč do odkryté brány. Ve 22. minutě o sobě dal vědět také Jan Šanta, který měl slibnou šanci, ale i s tímto pokusem si domácí brankář poradil. Ve 24. minutě se hosté konečně mohli radovat, po skvělém obraném zákroku Daniela Kulhánka, který si vybojoval míč pro sebe, uvolnil se na středu hřiště a přesnou přihrávku našel Ladislava Dvořáka, který se prosadil a poslal hosty do vedení - 0:1 !!! Ve 27. minutě zahrával Zdeněk Merta přímý volný kop, jeho pokus už viděli všichni v bráně, ale domácí stoper míč vyhlavičkoval z brankové čáry. Ve 32. minutě se po zaváhání Romana Navrátila mohli radovat domácí, ale proti byl brankář Lasík. Nutno podotknout, že tohle byla jediná příležitost domácích za celý první poločas. V 38. minutě se uvolnil na středu hřiště Zdeněk Merta, vyslal střelu z 20ti metrů, ale i jeho pokus skončil vedle brány domácích. V poslední šanci prvního poločasu byl Jakub Simon, když pravou nohou zkoušel překvapit domácího brankáře, ale jeho pokus letěl nad bránu.
První poločas tedy skončil 0:1, domácí celek se po celých 45 minut jen bránil a jen díky špatné koncovce hostů z Jezernice byl stav jen o jednu branku.

Druhý poločas začali hosté stejně jako ten první, hned ve 48. minutě zkoušel štěstí Filip Klepík z přímého volného kopu, ale opět chybělo pár centimetrů. V 51. minutě se mohl z rohového kopu trefit i sváteční střelec Lukáš Janíček, ale domácí obrana byla proti. Od tohoto okamžiku se hra zcela vyrovnala a domácí začali vystrkovat růžky, první varování přišlo v 57. minutě, když dalekonostná střela domácího záložníka minula jen těšně pravou tyč hostující brány. V 62. minutě vzal míč na středu hřiště Jakub Simon, který poslal míč k doběhu L. Dvořákovi, který krásným centrem našel Daniela Bosáka, ale ten míč zpracoval bohužel rukou a šance vyšla do ztracena. V 69. minutě se dostal na hřiště Rudolf Schmidt, který nahradil Jana Šantu.  Hned v 72. minutě o sobě Rudolf Schmidt dal vědět, míč si narazil se Zdeňkem Mertou, zatáhl míč k lajně a jeho následný centr domácí obrana s vypětím všech sil odvrátila na rohový kop. V 79. minutě zkoušel opět štěstí Filip Klepík z volného kopu, ale jeho pokus opět mířil těsně nad bránu. V 82. minutě už se domácí pomalu radovali z gólu, ale skvělý zákrok předvedl hostující brankář Lasík. V 84. minutě šel ze hry aktivní Ladislav Dvořák, kterého nahradil Marcel Velešík. V 89. minutě střídali hosté naposled, když ze hry odešel Daniel Bosák a nahradil ho Stanislav Chytil. V 90. minutě přišla největší tutovka domácího celku, když kapitán domácích z voleje trefil míč po břevno, ale hostující brankář byl opět proti a zachránil jezernickým veledůležité tři body.


Již tuto neděli nás čeká klíčový zápas sezóny. Tímto zveme všechny naše věrné fans aby nás přijeli podpořit do Opatovic !!! V tomto zápase jde o "všechno" a my vás potřebujeme. Nedělě 13.5. 2018 v 10:00 v Opatovicích !!!
Každá hlasivka se počítá. 

Základní sestava: Lasík(K) - Klepík, Navrátil, P. Kulhánek, Janíček - Šanta, D. Kulhánek, Merta, Bosák - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Zapletal, Chytil, Velešík, Schmidt, Dreiseitel


Video u utkání: https://www.youtube.com/watch?v=UWm3rB81wj4

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář