Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domaželice - Jezernice (29.10.2017)

29. 10. 2017

29.10.2017 nás čekal vrchol podzimní části soutěže. Zajížděli jsme k lídrovi tabulky z Domaželic. V případě výhry by jsme právě svého soupeře v tabulce přeskočili a šli do čela okresního přeboru my. 
Začátek utkání vyšel hostům z Jezernice na jedničku. Hned v první minutě se po samostatném úniku prosadil Jakub Simon a dal velmi důležitý gól - 0:1 !!! Domácí mohli ihned vyrovnat. Po levé straně  zatáhl míč skvěle domácí záložník, našel před bránou Ondřeje Jiříčka, který hlavou naštěstí míč netrefil ideální a zcela odkrytou bránu přestřelil. Poté měl na noze vyrovnání opět Ondřej Jiříček, ale z bezprostřední blízkosti ho vychytal brankář Lasík. Ve 26. minutě se hosté mohli radovat podruhé, snad 3x tečovaná střela Daniela Bosáka skočila za zády bezmocného brankáře Cagáška - 0:2 !!!! Ve 29. minutě mohli domácí snížit, ale opět zasáhl brankář Lasík.  Ve 32. minutě o sobě opět dal vědět skvěle hrající Jakub Simon, který zužitkoval krásný centr Ladislava Dvořáka - 0:3 !!! V 35. minutě spálil gólovou šanci nejlepší střelec Jezernice Jan Šelle, zkoušel technickým oblouček přehodit vybíhajícího brankáře, bohužel lob nebyl ideální a brankář Cagášek s tímto pokusem neměl sebemenší problém. Ve 38. minutě se prosadil střední záložník Jan Šanta, který nedal nárok domácímu brankáři - 0:4 !!! Tečku za skvělým prvním poločasem mohl udělat Jakub Simon, ale v samostatném úniku si míč předkopl více než si přál a skvěle vybíhající brankář Cagášek, tento nájezd zneškodnil. Hosté z Jezernice po bravurním vystoupení v prvním poločase šli do kabin za jasného vedení 4:0 !!!
Do druhého poločasu hosté z Jezernice vstoupili přesně tak skvěle jak do toho prvního. Hned ve 47. minutě potrestal Jakub Simon fatální minelu stopera domácích a zvýšil na - 5:0 !!! Ve 49. minutě se konečně dočkali i domácí. Po rohovém kopu se prosadil hlavou domácí stoper a snížil na 1:5. Jezernice druhý poločas vycházela ze zabezpečené obrany, která pracovala exceletně. Rychlý brejky Jezernici vycházely výborně, bohužel v druhém poločase vázlo zakončení. V 67. minutě už na Jana Šelleho zívala prázdná brána, ale na poslední chvíli zasáhl domácí kapitán Ladislav Lučan a vykopl míč z brankové čáry na rohový kop. V 73. minutě stáhl trenér hostujícího celku Radko Dubravský ze hry Jana Šantu a na hřiště poslal Radka Dubravského. O dvě minuty později proběhlo druhé střídání hostů z Jezernice, ze hry odešel Ladislav Dvořák, kterého nahradil Vojtěch Pavliska. Běžela 81. minuta a Jakub Simon měl na noze čtvrtý gol, ale opět na brankové čáře zasáhl skvěle domácí obránce. V 82. minutě se na hřiště vrátil po zranění Štěpán Bureš, který nahradil Daniela Kulhánka. V 84. minutě byl stažen ze hry další hráč, tentokrát to byl Jakub Simon, který sklidil potlesk na otevřené scéně, do hry nastoupil Marcel Velešík. Poslední střídání proběhlo v 87. minutě místo Jana Šelleho nastoupil Rudolf Schmidt. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a hostující tým po skvělém výkonu odváží z Domaželic velice cenné vítězství 5:1 !!!
Děkujeme našim skvělým fanouškům, kteří i přes nepřízeň počasí neváhali a přijeli nás podpořit !!! Patří jim nesmírné poděkování. 
Příští týden nás čeká poslední kolo před zimní přestávkou. Hostíme na domácím hřišti nebezpečného soupeře z Opatovic. Zápas se odehraje v neděli 5.11.2017 v 10:00 !!! Přijďte nás podpořit v co největším počtu a společně si užít poslední zápas podzimu 2017 !!! 

Základní sestava: Lasík (K) - Klepík, P. Kulhánek, Navrátil, Zbruž - Dvořák, Šanta, D. Kulhánek, Bosák - Simon, Šelle

Na střídání připraveni: Zapletal, Schmidt, Bureš, Velešík, Dubravský, Pavliska

Video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=5wOX6S6VOh4

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář