Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - 1. FC Viktoria Přerov (pohár 8.8.2017)

9. 8. 2017

8.8.2017 jsme hostili na domácím hřišti v rámci poháru soupeře z krajského přeboru z Přerova. Hosté z Viktorie Přerov byli jasný favorit a od prvních minut dominovali na hřišti. Gólový účet otevřeli hosté z rohového kopu kdy Daniel Bosák nepokryl náběh hostujícího stopera a ten se hlavou nemýlil 0:1. Další gól přidali hosté po hloupém zaváhaní z autového vzahování a hostující kapitán nedal brankáři Lasíkovi šanci. Další gol přišel opět po propadnutém míči z autového vhazování a hosté zvýšili již na 3:0. Poté zahrozili poprvé i domácí když aktivní Jakub Simon vybojoval rohový kop a z následné standartní situace Daniel Kulhánek netrefil míč ideálně. Hosté do poločasu přidali ještě dva goly a do šaten se šlo za jasného vedení hostující Viktorie Přerov.

Do druhého poločasu trenér domácích vymyslel tři střídání. Bohužel jedno bylo nucené kdy se zranil stabilní člen základní jedenáctky Filip Klepík a jeho zranění bohužel vypadá dlouhodobějšího rázu. Hosté z Přerova ihned z kraje přidali další dvě branky a trenér se rozhodl vystřídat i brankáře Lasíka, který nutno podotknout neměl zrovna svůj nejlepší den. Od této chvíle začali dávat góly jen domácí. Po krásném centru se prosadil hlavou Jakub Simon a snížil na 1:7 !!! Hned za pět minut se Jakub Simon opět prosadil tentokrát po krásném sólu zakončeném kličkou brankáři hostí 2:7 !!! V 64. minutě vychytal domácí brankář Jakub Zapletal skvěle nájezd a stav se neměnil. Fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" platilo i v tomto utkání. Jakub Simon opět po krásné akci dokonal HATTRICK a snížil na 3:7 !!! Jakub Zapletal se v bráně blýskl ještě jedním skvělým pohotovým zákrokem a držel stále čisté konto. V 69.minutě se dostal do hry Jiří Dreiseitel, který nahradil Lukáše Janíčka. Jakub Simon mohl přidat ještě čtvrtý gól, ale bohužel brankář Přerova si tentokrát počínal na jedničku a záměr Jakuba Simona přečetl na jedničku. Utkání se již jen dohrávalo a do konce utkání snad stojí za zmínku jen skvělá individuální akce Štěpána Bureš.

Zápas skončil 3:7, ale za zmínku stojí to, že mužstvo z okresního přeboru dokázalo ve druhém poločase PORAZIT celek z krajského přeboru. Opět děkujeme za skvělou podporu domácích fanoušků, kteří opět dorazili ve velkém počtu.

Již tuto neděli(13.9.2017-10:00) nás čeká první MISTROVSKÉ UTKÁNÍ, na domácím hřišti hostíme mužstvo z Prosenic. Přijďte podpořit domácí fotbalisty k zisku tří bodů !!!

základní sestava:Lasík(K) - Klepík, Navrátil, P. Kulhánek, Janíček - Bosák, Telepun, D. Kulhánek, Pavliska - Šelle, Simon

na střídání připraveni: Zapletal, Šanta, Bureš, Dreiseitel, Chytil

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář