Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Bělotín "B" (27.8.2017)

28. 8. 2017

27.8.2017 jsme hostili na domácím hřišti mužstvo z Bělotína. Na hřiště si našlo cestu spousta diváků a ti kteří nedorazili mohli litovat. Od prvních minut se hrál pohledný fotbal, tempo zápasu udávala jednoznačně Jezernice. Do první vážnější šance se dostal obránce Lukáš Janíček, který bohužel hlavou míč netrefil ideálně a jeho pokus skončil těsně vedle levé tyčky. Poté o sobě dali vědět i hosté, kteří z rohového kopu málem otevřeli skóre utkání. Ve 24. minutě domácí zahrávali standartní situaci z ideální vzdálenosti, míč si postavil domácí střelec Jan Šelle a po krásné ráně se "ozvalo" břevno. Bohužel pro aktivní domácí mužstvo přišel krutý trest, ve 29. minutě se dostal do samostatného úniku kapitán hostů Ondřej Kainar a krásnou střelou nedal šanci brankáři Lasíkovi 0:1. Ve 35. minutě se řitil zcela sám na bránu Ladislav Dvořák, který měl před bránou úplně osamocené dva spoluhráče, ale zcela nepochopitelně to vzal na sebe a šanci zmařil brankář Miroslav Maštera. Jasně lepší domácí mužstvo šlo do kabin za smolného výsledku 0:1.
Do druhé půle udělal domácí trenér změnu, vystřídal Ladislava Dvořáka, kterého nahradil Dominik Zbruž. Ve 48. minutě se mohlo radovat domácí publikum, Štěpán Bureš dostal míč za obranu, obešel brankáře a vyrovnal na 1:1 !!! Od tohoto momentu převzal otěže zápasu jednoznačně Bělotín. V 54. minutě vytáhl brankář Lasík střelu hostujícího hráče na roh, hosté měli sérii pěti rohů po sobě a nebýt pohotového zákroku na brankové čáře Romana Navrátila mohli se hosté radovat podruhé. V 61. minutě hosté měli opět smůlu, když po stříleném centru si dal Patrik Telepun skoro vlastní gól, domácí zachránilo břevno. V 65. minutě předvedl dobrý zákrok brankář Lasík a držel šance Jezernice nad vodou. V 66.minutě se dostal na hřiště Rudolf Schmidt, který nahradil Štěpána Bureše. V 69. minutě mohl z ojedinělé šance domácích dát gól Dominik Zbruž, ale nepochopitelně selhal ve 100% šanci. Domácí to mohlo dvojnásobně mrzet, ale na čáře předvedl výborný zákrok brankář Lasík a stav se neměnil. V 74. minutě byli hosté opět blízko vedení, ale střela Michala Smékala šla těsně vedlé pravé tyče. Domácí druhý poločas byli pod neustálým tlakem a hrozili spíš z brejků, které příliš nevycházely. V 77. minutě proběhlo třetí střídání domácích ze hřiště odešel Patrik Telepun, kterého nahradil Stanislav Chytil. V 81. minutě hostující kapitán Kainar napřáhl z dálky a jeho bombu brankář Lasík vyrazil. Hosty 100% šance museli mrzet dvojnásob, když po krásném uvolnění v pokutovém území byl k zemi sestřelen Jan Šanta - PENALTA !!! Penalty se ujal domácí střelec Jan Šelle a ten se nemýlil 2-1 !!! Do konce zápasu zbývalo pět minut. V 89. minutě se dostal na hřiště Marcel Velešík, který nahradil dosavadního nejlepšího střelce soutěže Jana Šelleho. Hosté už se nezmohli na větší tlak a tak si domácí zápas už pohlídali. 
Utkání bylo nadstandartní na okresní přebor. Obě mužstva předvedli velice kvalitní výkon a oko diváka si přišlo na své. Zápasu by více slušela remíza, když v prvním poločase dominoval domácí tým a v tom druhém hostující, ale štěstí se naklonilo na domácí stranu a tak se mohli Jezerničtí radovat za velice důležité tři body.
Další zápas zajíždíme do Přerova, kde nás čeká nováček soutěže z KMK. 


Základní sestava: Lasík(K) - Telepun, Navrátil, P. Kulhánek, Janíček - Bosák, Šanta, Kulhánek, Bureš - Dvořák, Šelle

Na střídání připraveni: Zapletal, Zbruž, Chytil, Velešík, Schmidt

Video: X

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář