Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Býškovice/Horní Újezd

19. 9. 2017

17.9.2017 nás čekal na domácí půdě soupeř z Býškovic. Tým Jezernice chtěl složit reparát za minulý výbuch na domácí hřišti proti Hustopečím. Jenomže přišlo hned několik omluvenek z důvodu nemocni či práce, chyběli tito hráči (Lasík, Telepun, Bureš, Janíček, Dreiseitel, Schmidt, Pavliska). Soupeř na tom byl ještě hůře, k lídrovi soutěže přijel pouze v desíti lidech. 
Hned z první střely na bránu se ve 2. minutě prosadil po krásné střele Filip Klepík - 1:0 !!! V 9. minutě se domácí mohli radovat podruhé když po ose Chytil - Simon - Šelle a  poslední jmenovaný se nemýlil - 2:0 !!! Domácí v domění, že se nemůže nic stát inkasovali z rychlého brejku 2:1. Tento moment domácí nastartoval k dokonalému výkonu. Během patnácti minut se Daniel Bosák trefil hned 3x a zápas byl 5:1 !!! Po faulu ve vápně na Stanislava Chytila domácí zahrávali penaltu, jindy stoprocentní Filip Klepík selhal, když míč poslal na bránu hostujícího brankáře. Do poločasu se ještě prosadil Jakub Simon, kterého krásnou přihrávkou vybýdl Jan Šelle ke skórování 6:1 !!! Do poločasu se již nic vážnějšího nestalo a tak domácí za škaredého podzimního počasí šli do kabin za vysokého vedení 6:1.
Do druhého poločasu udělal domácí trenér dvě změny. Ze hry odešel Jan Šanta a Stanislav Chytil a do hry se dostal Ladislav Dvořák s Marcelem Velešíkem.
V 53. minutě se po krásně ráně prosadil Dominik Zbruž 7:1 !!! Druhý poločas se spíše dohrával z povinnosti. Domácí zkoušeli pohledné fotbalové kombinace které proti rezignovanému hostujícímu týmu vycházely. V 64. minutě se prosadil Ladislav Dvořák a zvýšil již na 8:1 !!! V závěru utkání se prosadil Ladislav Dvořák ještě jednou a uzavřel skóre na konečných 9:1 !!!
Domácí tým ukázal vyrovnanost  svých hráčů a i přes spoustu omluvenek jednoznačně přehrál na svém hřišti Býškovice/Horní Újezd. Další zápas hrajeme opět doma, tentokrát nás čeká soupeř z Opatovic. Zápas odehrajeme tradičně v neděli(24.9.2017 v 10:00).

Základní sestava: Zapletal - Klepík, Navrátil, Zbruž, P. Kulhánek - Chytil, D. Kulhánek, Šanta, Bosák - Simon(K), Šelle

Na střídání připraveni: Velešík, Dvořák

Video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=w794Tjl3HFM

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář