Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Hustopeče "A" (10.9.2017)

11. 9. 2017

10.9.2017 k nám zavítal soupeř z Hustopeč nad Bečvou. Mužstvo, které se pravidelně rve o postup do 1.B mělo neobvykle špatný start do sezóny, když v prvních čtyřech kolech získalo pouze bod.
Domácí věděli, že je nečeká lehký soupeř a vše tomu nasvědčovalo i v úvodních minutách. Domácí sice šli po krásné trefě Jana Šelleho do vedení, ale to netrvalo příliš dlouho, když po individuální chybě v obraně se prosadil Marek Horák a vyrovnal na 1:1. Ve 14. minutě mohli jít hosté do vedení, ale dvě své gólové šance nevyužili. V 19. minutě šli domácí do vedení po tečované střele Jana Šelleho 2:1 !!! Ve 25. minutě mohli domácí jít do dvoubrankového vedení, ale skvěle chytající brankář hostí držel hosty ve hře. Ve 34. minutě se prosadili hosté, když po velké chybě Dominika Zbruža neměl problém míč dostat do branky Adam Kolář 2:2. A bylo hůř, ve 41. minutě nezvládl uhlídat Adama Koláře domácí obránce Patrik Telepun a hosté šli do zaslouženého vedení 3:2. Do poločasu se niž nic vážného nestalo a do kabin se šlo za zaslouženého vedení hostujícího týmu z Hustopeč.
Do druhého poločasu udělal Radko Dubravský hned tři změny. Ze hřiště stáhl Bureše, Šantu, Telepuna a nahradili je Dvořák, Pavliska, P. Kulhánek. 
Domácí byli hned z úvodu aktivnějším týmem a vytvářeli si slibné šance, ale většina z nich končila na pozorné obraně hostů, když už se míč dostal za obranu tak vše s bravůrou pochytal hostující brankář Kolář. V 54. minutě mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, ale dalekonostnou střelu brankář Lasík pokryl. V 62. minutě se mohli radovat domácí, ale bohužel pro ofsajd nebyla branka Jakubovi Simonovi uznána. V 63. minutě se dostal do hry po zranění i Filip Klepík, který nahradil Lukáše Janíčka. V 70. minutě se hosté mohli radovat, domácí zahrávali standartní situaci, která nevyšla dle představ a z následného brejku 4na1 zvýšili na 4:2. V 79. minutě se domácí mohli dočkat snížění, ale pro hraniční ofsajd Jakuba Simona branka nebyla uznána. Domácí hru otevřeli a hostům se tak naskytla šance útočit do otevřené obrany a jen díky špatnému řešení nepřidali další branky. V 83. minutě se na hřiště dostal Stanislav Chytil, který nahradil Dominika Zbruže. V 88. minutě útočil na hattrick Kolář Adam, ale s jeho přímým kopem si Lasík poradil a vyrazil na roh. Do konce zápasu se niž nic nestalo a tak si hosté díky skvělému výkonu odváží zcela zaslouženě tři body. 
Opět musíme poděkovat našim fans, kteří nás i za nepříznivého stavu povzbuzovali a hnali dopředu. Již tuto neděli hrajeme opět doma, tentokrát hostíme mužstvo z Býškovic. Výkop tradičně naplánován na 10:00.

Základní sestava: Lasík(K) - Janíček, Navrátil, Zbruž, Telepun - Bureš, D. Kulhánek, Šanta, Bosák - Šelle, Simon

Na střídání připraveni: Zapletal, P. Kulhánek, Dvořák, Pavliska, Klepík, Schmidt, Chytil

VIDEO ze zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=3Py8Cjkrdug

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář