Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - KMK Přerov (22.4.2018)

24. 4. 2018

22.4.2018 čekal jezernické fotbalisty souboj s posledním mužstvem okresního přeboru KMK Přerov. 
Hned ve 2. minutě se mohl prosadit z rohového kopu Zdeněk Merta, ale bohužel míč poslal nad branku hostujícího týmu. V 9. minutě dostali domácí výhodu přímého volného kopu, exekuce se ujal Jan Šelle, ale s jeho pomalou střelou přes zeď si brankář Klapal bez problému poradil. V 11. minutě o sobě poprvé dalo věděk KMK Přerov, kapitán Tomáš Fikr se uvolnil na levém křídle a svým pasem hledal Jiřího Kolomazníka, který míč netrefil ideálně a neohrozil domácí bránu. Ve 12. minutě přišla krásná akce, když Ladislav Dvořák našel krásným pasem Jakuba Simona, ten si udělal prostor a dokonalou přihrávkou našel zpět Ladislava Dvořáka, který míč uklidil do sítě - 1:0 !!! Hosté předváděli dobře organizovanou hru a domácí měli problém se dostávat do výraznějších gólovek. Ve 28. minutě se ve středu hřiště dobře uvolnil Jan Šelle, našel v náběhu Jana Šantu, který se uvolnil na lajně, našel zpětnou přihrávkou Jana Šelleho, který krásným pasem na zadní tyči našel Jakuba Simona, který bohužel míč netrefil ideálně. 34. minuta a hosté o sobě dali vědět, ale míč ze 20 metru netrefil zařízení, které střežil domácí brankář. Šest minut před koncem se opět na lajně dobře uvolnil Jan Šanta, který přesnou přihrávkou našel Jana Šelleho, který byl bohužel dobře obsazen a neměl prsotor ideálně zakončit. Ve 45. minutě dostali domácí ještě šanci zahrávat rohový kop, kopu se ujal Jan Šelle, který našel přesně hlavu Daniela Kulhánka a ten se hlavou nemýlil - 2:0 !!!
Hned v úvodu druhého poločasu Jakub Simon našel ideálním pasem Daniela Bosáka a ten přesným centrem našel Ladislava Dvořáka, který se snažil míč trefit patičkou, ale naštěstí pro hostující tým z Přerova brankáře Klapala neohrozil. V 53. minutě se řitil sám na brankáře Daniel Bosák, ale míč mu napolední chvíli uskočil a jeho pokus mířil vysoko nad. V 60. minutě domácí hráč Dvořák našel krásnou přihrávkou do ulice Jakuba Simona, který šel sám na brankáře, ale ten ho výborně vychytal. V 61. minutě domácí trenér šáhl k prvnímu střídání Filipa Klepíka nahradil Pavel Kulhánek. Až v 69. minutě o sobě dali vědět také hosté, ale střelecký pokus skončil jen v náruči brankáře Lasíka. Dvacet minut před koncem zkoušel štěstí Jakub Simon z velké dálky, ale jeho pokus mířil nad bránu. V 74. minutě to Jakub Simon zkoušel znovu, tentokrát jeho pokus skončil v rukavicích Klapala. V 79. minutě se dostal do dobré příležitosti Jan Šelle, ale jeho technický pokus nenadělal sebemenší problém hostujícímu brankáři. V 80. minutě šel ze hry Ladislav Dvořák, kterého nahradil Stanislav Chytil. V 84. minutě zkoušel štěstí Zdeněk Merta, ale jeho pokus mířil vedle. V 87. domácí střídali po třetí Jakub Simon - Marcel Velešík. V 89. minutě domácí střídali naposledy, když ze hry odešel Daniel Bosák a za velkého potlesku do hry nastoupil Jakub Zapletal.
Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a domácí tým z Jezernice si připsal pohodlné vítězství 2:0.

Utkání bylo od první minuty v jasné režii Jezernice, která celý zápas kontrolovala a hosty z Přerova nepouštěla do žádných gólových šancí. Naopak jak je již už zvykem sama šance spalovala. Naštěstí gól Daniela Kulhánka do poločasu na 2:0 dodal klid a druhý poločas lídr okresního přeboru si v poklidu pohlídal. Tuto neděli zajíždíme na půdu Hustopeč, mužstvo které je momentálně na 4. pozici. Hustopeče nás na domácím hřišti porazily 4:2 a tak máme tomuto soupeři co vracet. Touto cestou zveme všechny naše věrné fanoušky, aby nás přijeli podpořit v neděli v 16:00 do Hustopeč !!!


Základní sestava: Lasík (K) - Klepík, Navrátil, Merta, Janíček - Šanta, D. Kulhánek, Šelle, Bosák - Simon, Dvořák

Na střídáni připraveni: Zapletal, P. Kulhánek, Chytil, Velešík

Video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=MWxNHPQ6sFg 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář