Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Opatovice "B" (5.11.2017)

8. 11. 2017

5.11.2017 nás čekal poslední zápas podzimu. V případě neprohry se domácí celek z Jezernice mohl stát půlmistrem okresního přeboru.
Výkop byl naplánován na tradičních 10:00 - za krásného podzimního počasí domácí vlétli do zápasu jako uragán. Hned v 1. minutě se prosadil Daniel Bosák po krásné přihrávce Jana Šanty - 1:0!!! Dlouho netrvalo a domácí mohli vyrovnat, Filip Klepík ztratil míče u postranní čáry a hostující útočník zkoušel přehodit vyběhnutého brankáře Lasíka, ten konečky prstů vytáhl míč na rohový kop. Co se hostům nepovedlo ve 3. minutě utkání se povedlo o několik minut později, po zbytečném faulu Pavla Kulhánka zahráli přimý volný kop hosté z Opatovic, exekuce se ujal Bartošík a ten se nemýlil - 1:1. V 18. minutě zkoušel štěstí střelou zdálky Filip Klepík, ale jeho pokus bohužel těsně minul pravou tyč hostující brány. Ve 30. minutě byl ze hry stažen Filip Klepík, kterého nahradil Lukáš Janíček. Ve 36. minutě dostal Ladislav Dvořák naprosto zbytečnou žlutou kartu za zakupnutý míč. O dvě minuty později bylo ještě hůř, Ladislav Dvořák zcela jasně fauloval hostujícího záložníka a po zásluze viděl druhou žlutou kartu. Domácí šli do desíti. Opatovice od tohoto momentu převzali otěže zápasu do vlastních rukou. Střelu z dálky vyslal hostující záložník, kterou brankář Lasík vyrazil k nohám útočníka z Opatovic, který měl před sebou zcela prázdnou bránu, naštěstí byl mávaný a pískaný ofsajd. A k překvápení všech to byli domácí, kteří šli do vedení, po krásném úniku Jakuba Simona po levé straně hřiště našel před bránou Štěpána Bureše a ten s přispěním pání štěstěny poslal domácí do vedení - 2:1 !!! Do kabin se šlo za vedení domácích. 
Jak perfektně začli domácí zápas, tak perfektně začli hosté druhý poločas. Hned ve 46. minutě se prosadil Petr Strnadel a vyrovnal na 2:2. Hosté drželi míč na svých kopačkách a vyčkávali na své šance. Ta přišla v 56. minutě, ale střelu z úhlu si domácí brankář pohlídal.  V 58. minutě domácí udeřili jako blesk z čistého nebe, po individuální akci Jakuba Simona se mohli domácí radovat již po třetí - 3:2 !!! Opatovice svoji hru zjednodušili a hnali se za vyrovnáním. Hostující obrana byla čím dál tím víc otevřenější.V 75. minutě střídal domácí trenér Štěpána Bureše, kterého nahradil Vojtěch Pavliska. V 77. minutě mohl definitivně strvdit vítězství domácích Jakub Simon, ale bohužel jeho samostatný nájezd brankář hostů zneškodnil. Co se nepovedlo Jakubovi Simonovi se mohlo podařit Danielovi Bosákovi, ale jeho samostatný únik dopadl bohužel stejně jako u Jakuba Simona. A tak zákonitě přišel trest v 84. minutě, hostující hostaša se prosadil z voleje a vyrovnal na 3:3. Hosté v 88. minutě mohli jít do vedení, ale skvělým obranným zákorkem Lukáše Janíčka se stav nezměnil. A tak to nakonec mohli být domácí, kteří se mohli radovat z vítězství v 90. minutě měl gól na kopačce Lukáš Janíček, bohužel z malého vápna překopl bránu a zápas skončil zcela zaslouženou remízou 3:3. 
Děkujeme opět za skvělou návštěvu i v tohle roční období. Vážíme si vás skvělých fanoušků a snažíme se vám to vracet výkony na hřišti. 
Odměnou pro nás všechny je přezimování na první příčce !!!

Základní sestava: Lasík (K) - Klepík, P. Kulhánek, Navrátil, Zbruž - Dvořák, Šanta, D. Kulhánek, Bosák - Simon, Bureš

Na střídání připraveni: Pavliska, Janíček, Chytil

Video ze zápasu: https://www.youtube.com/watch?v=jVCw0__KMQ0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář