Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - Prosenice (13.8.2017)

14. 8. 2017

13.8.2017 nás čekal první mistrovský zápas v sezóně 2017/2018. Do sezóny domácí Jezernice vstupovala jako nováček, který vyhrál loňský ročník okresní soutěže 2016/2017. Jezernické čekal pravidelný účastník okresního přeboru z Prosenic, který loni skončil na 6. místě.
Domácím se povedl úvod zápasu a hosty z Prosenic zatlačili a hned ve 3. minutě po chybné rozehrávce hostujícího obránce se prosadil Jakub Simon - 1:0 !!! Mužstvo z Prosenic tento inkasovaný gól probral a byli to oni kteří byli aktivnější a vypracovali si několik nadějných šancí ta nejvážnější skončila na tyči domácí svatyně. Domácí se dostávali do šancí sporadicky. Ve 26. minutě trenér domácích vystřídal Vojtěcha Pavliska, kterého nahradil Štěpán Bureš. Hosté se dostali do gólové akce po krásném individuálním výkonu Marka Vychodila, ale jeho nadějný nájezd zastavil pohotovým zákrokem brankář Lasík.Ve 32. minutě přišel pro hosty šok, kdy kapitán hostů Přibyl Pavel zastavil nedovoleně unikajícího Ladislava Dvořáka a po právu byl vyloučen.  Ve 37. minutě trenér domácích Radko Dubravský šáhl již ke druhému střídání a Stanislava Chytila nahradil Patrik Telepun. V 39. minutě vybojoval míč Jakub Simon po chybě hostujícího brankáře Jana Přibyla, přihrál Štěpánovi Burešovi, který ze 16 metrů netrefil prázdnou bránu. Domácí to, ale dlouho nemuselo mrzet, protože o dvě minuty později se prosadil ve výtečné formě Jakub Simon a zvýšil na 2:0 !!! Do poločasu se již nic vážného neodehrálo a domácí šli do šaten s dvoubrankovým vedením. 

Do druhého poločasu domácí trenér udělal další změnu, když místo Ladislava Dvořáka nastoupil Jan Šanta. Úvod poločasu byl pro oko diváka zcela nezáživný a tak za zmínku snad stojí dalekonostná střela Jana Šelleho. V 58. minutě jsme viděli SHOW od Štěpána Bureše, který si povodil obránce Prosenic v čele s brankářem a naservíroval míč Janu Šellemu a ten se nemýlil 3:0 !!! O tři minuty později zahráli hosté rohový kop, který našel hlavu branícího Daniela Bosáka, který vyslal do breaku Jakuba Simona a ten krásným pasem našel před bránou zcela osamocného Štěpána Bureše a ten se trefil na 4:0 !!! V 68. minutě došlo již ke čtvrtému střídání, Jakub Zapletal nahradil v brance Lukáše Lasíka. O čtyři minuty později trenér domácích sáhl k poslednímu střídání a místo Lukáše Janíčka poslal na hřiště Jiřího Dreiseitela. V 76. minutě se prosadil opět Jan Šelle a zvýšil na 5:0 !!! Bohužel pro domácí se prosadili také hosté, kdy po zaváhání stoperské dvojice se prosadil Martin Skála a snižil na 5:1. O minutu později se prosadil skvěle hrající Jan Šelle a uzavřel svůj HATTRICK 6:1 !!! Zápas se od tohoto momentu jen dohrával.

Po bídném prvním poločase domácí zabrali a nakonec hosty z Prosenic deklasovali vysoko 6:1 !!! 

Opět musíme poděkovat skvělé podpoře domácích fans a doufáme, že nás přijede podpořit i tuto sobotu na hřiště do Pavlovic !!!

Základní sestava: Lasík(K) - Janíček, P. Kulhánek, Navrátil, Chytil - Bosák, Šelle, Kulhánek, Pavliska - Dvořák, Simon

Na střídání připraveni: Zapletal, Dreiseitel, Telepun, Šanta, Bureš


VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=QWrvwVdRZac

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář