Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezernice - SC Stará Ves (22.10.2017)

23. 10. 2017

22.10.2017 nás čekal další domácí zápas, tentokrát jsme hostili na domácím hřišti Starou Ves. Výkop byl naplánován na tradičních 10:00. Za typického podzimního počasí zahájil hru hostující tým. 
Začátek zápasu byl velmi opatrný z obou stran a na vážnější akci si diváci museli počkat. Jezernici kombinační hra vázla, nutno podotknout, že terén také příliš nenahrával domácím. Hosté vycházeli z obranného bloku do brejků, které naštěstí nebyli nikterak nebezpečné. První vážnější akci měl Vojtěch Pavliska po centru Ladislava Dvořáka, ale bohužel míč ideálně netrefil a bránu zcela minul.  O deset minut později se uvolnil po autovém vhazování Janta Šanta, který hledal přihrávkou pod sebe osamoceného Jakuba Simona, ale brankář hostí jeho úmysl dokonale přečetl a šanci zmařil. Ve 24. minutě o sobě dali vědět poprvé i hosté, kteří ohrozili brankáře Lasíka, ale ten míč vyrazil na rohový kop. Ve 29. minutě rozehrávali hosté standartní situaci na polovině hřiště, hostující hráč trefil prvního možného hráče domácích Daniela Kulhánka, ten perfektně míč vyvezl, našel na lajně skvěle nabíhajícího Daniela Bosáka a ten svou tradiční kličkou se zbavil svého obránce a krásnou ráno levou nohou nedal šanci brankáři hostu - 1:0 !!! Ve 37. minutě mohlo být ještě veseleji, Jakub Simon prodloužil míč hlavou na Vojtěcha Pavliska, který před bránou našel Ladislava Dvořáka, který bohužel míč netrefil zcela ideálně a bránu překopl. Ve 44. minutě měli domácí příležitost rohového kopu, ale skvěle zahraný rohový kop bohužel Jezernice nezužitkovala v dvoubrankové vedení. Do kabin se šlo za vedení domácího týmu 1:0.
Do druhého poločasu nastoupila Jezernice beze změn. V úvodu druhého dějství se nic vážného nedělo. V 58. minutě se dostal do hry Rudolf Schmidt, který nahradil Vojtěcha Pavlisku. V 61. minutě o sobě dal Rudolf Schmidt ihned vědět, když před bránou hledal Jakuba Simona, ale ten byl přikrytý hostujícím kapitánem. V 64. minutě zkusil štěstí Ladislav Dvořák z 18 metru, ale brankáře hostí tento pokus nezaskočil. V 69. minutě se uvolnil na šestnáctce Filip Klepík, našel výborně nabíhajícího Rudolfa Schmidta, který zkusil střelu, ale bohužel jeho pokus mířil do prostřed brány, kde stál připravený brankář hostí Martin Kovář.
V 72. minutě se uvolnil Jan Šanta a když už se zdálo, že Jakub Simon bude míč uklízet do prázdné brány tak se z čista jasna objevil stoper hostů a míč odkopl na rohový kop. V 74. minutě se dostal do hry Dominik Zbruž, který nahradil Ladislava Dvořáka. Hned minutu poté se postavil ke standartní situaci Dominik Zbruž, ale bohužel překopl hostující bránu.V 76. minutě se domácí mohli radovat podruhé. Krásný pas za obranu poslal Lukáš Janíček, ten si našel Jakub Simon, který pravou nohou našel před bránou Daniela Bosáka, který v akrobatické pozici uklidil míč do sítě - 2:0 !!!  Tento gól domácí uklidnil a začala dominance domácího týmu, který hosty nepustil k míči. 79. minutě se uvolnil Jakub Simon, který před bránou hledal Daniela Bosáka, ale ten se bohužel k míči nedostal a stav se tedy neměnil. V 81. minutě se dostal do hry Marcel Velešík, který nahradil Jana Šantu.  V 84. minutě Dominik Zbruž výborně vyvezl míč, krásnou přihrávku vybídl Jakuba Simona k samostatnému úniku a ten se nemýlil - 3:0 !!! Domácí posledních patnáct minut na hřišti jasně dominovali a nepouštěli soupeře vůbec k ničemu. V 89. minutě zkoušel štěstí zdálky Daniel Kulhánek, ale míč mu bohužel nesedl ideálně. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a domácí ziskali velice cenné tři body do tabulky.
Příští týden nás čeká souboj u prvních Domaželic. Hraje se v neděli(29.10.) v 10:00!!! Tímto vás zveme na venkovní utkání kde vás fanoušky budeme potřebovat !!! Přijeďte nás podpořit v co největším počtu a dotáhnout tým Jezernice na první místo.


Základní sestava: Lasík(K) - Klepík, P.Kulhánek, Navrátil, Janíček - Pavliska, Šanta, D. Kulhánek, Bosák - Simon, Dvořák

Na střídání připraveni: Zapletal, Velešík, Schmidt, Zbruž

Video z utkání: https://www.youtube.com/watch?v=jfiDk20jVBk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář