Jdi na obsah Jdi na menu
 


KMK Přerov - Jezernice (2.9.2017)

3. 9. 2017

2.9.2017 jsme zajížděli na půdu nováčka soutěže z KMK Přerov. Domácí měli před tímto domácím duelem tři odehrané zápasy a tři porážky, navíc 0 vstřelených branek. Proto byl domácí trenér nucen sáhnout k posílení kádru a proti Jezernici to bylo znát. 
Úvod utkání se velice dobře povedl Jezernici, která domácí nepouštěla za polovinu hřiště. Hned první vážnější situace skončila v bráně, po krásném individuálním výkonu Daniela Bosáka 0:1 !!! Vzápětí mohl opět Daniel Bosák přidat druhý gól, ale tentokrát jeho střelu vystihl domácí brankář Kryštof Klapal. Poté poprvé o sobě dali vědět domácí fotbalisté, ale brankář Lasík včasným vyběhnutím šanci překazil. Ve 26. minutě měl na noze jasý gól Daniel Bosák, ale fantastickým zákrokem Klapala se stav utkání neměnil. Ve 34. minutě utkání měli domácí největší šanci utkání, ale Jiřího Kolomazníka vychytal brankář Lasík. Stále aktivnější Jezernice se snažila zvýšit svůj gólový náskok, ale bohužel marně. Až ve 45. minutě byl sfaulován v pokutovém území Ladislav Dvořák a kopala se PENALTA. Míč si postavil nejlepší střelec Jezernice, Jan Šelle, ale skvěle chytajícího domácího brankáře nepřekonal. Do kabin se šlo za hubeného vedení jezernických 1:0.
Druhý poločas opět začala hrát Jezernice aktivněji než domácí celek, ale gólové šance nepřicházely. Až v 61. minutě se mohl prosadit Daniel Kulhánek, který využil zaváhaní domácího brankáře Klapala, ale hlavou trefil pouze břevno. Fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš" skoro vzalo za své, když v 63.minutě do té doby skvěle hrající Dominik Zbruž udělal fatální chybu a domácí útočník šel z boku sám na brankáře Lasíka, naštěstí míč netrefil ideálně a tak skóre na ukazateli se neměnilo. V 70. minutě se Jezernice mohla radovat po druhé, po rozehrané rohovém kopu nakrátko, kde míč převzal Jan Šelle, obešel dva protihráče a nádhernou střelou zvýšil na 2:0 !!! Od tohoto okamžiku Jezernice svůj gólový náskok bránila a spíš se soustředila na defenzivní činnost, která vycházela na jedničku. V 76. minutě se trenér Radko Dubravský odhodlal k prvnímu střídání ze hry odešel Štěpán Bureš a nahradil ho Vojtěch Pavliska. Domácí všechno vsadili na jednu kartu a stopera Tomáše Fikra vyslala na hrot. Tento tah se ukázal jako velice dobrý. Tomáš Fikr v 80. minutě mohl korigovat skóre, ale naštěstí trefil dobře postaveného Lasíka. V 81. minutě šel ze hřiště Patrik Telepun, kterého nahradil Pavel Kulhánenk. Hosté zápas kontrolovali a nepouštěli již domácí do vyrazných šancí. V 86. minutě došlo k poslednímu střídání na straně hostů když he hřiště odešel Ladislav Dvořák a nahradil ho Stanislav Chytil. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a hostující tým si odvezl velice cenné tři body. 
Opět děkujeme našim skvělým fanouškům, kteří dorazili v opravdu velkém počtu !!! Další zápas nás čeká již tuto neděli na domácím hřišti proti Hustopečím "A". Výkop naplánován na tradičních 10:00 !!!

Základní sestava: Lasík(K) - Telepun, Navrátil, Zbruž, Janíček - Bosák, Šanta, D. Kulhánek, Bureš - Šelle, Dvořák

Na střídání připraveni: Zapletal, Chytil, Kulhánek, Pavliska, Velešík

Video: https://www.youtube.com/watch?v=K5Za_L4zVU0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář