Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozhovor - Lukáš Lasík

1. 10. 2016

Rozhovor s Lukášem Lasíkem.


Jsi jedna z nových posil v Jezernici, k tomu si dostal kapitánskou pásku, cítíš, že klub do tebe vkládá velkou důvěru ?
Kapitánská páska mě mile překvapila, cítím, že klub do mě vkládá velkou důvěru a já se snažím jim vracet svými výkony na hřišti.

Nějaký čas už v klubu působíš co by si ještě změnil a s čím si naopak spokojený?
Změnil bych toho opravdu hodně, například tréninkovou docházku, ale na druhou stranu chápu, že je to jen koníček a práce musí dostávat přednost před tréninky.Naopak velice spokojený jsem s tím, že tento tým zápas od zápasu roste. Myslím si, že ještě ani zdaleka nepodáváme takové výkony jakým by měla odpovídat kvalita kádru.

Čekal jsi, že "nový" tým Jezernice projde soutěží lehce ?
Čekal jsem, že soutěž bude mít nižší úroveň, ale hned první zápas nám jasně napověděl, že nás nečeká tento rok vůbec nic  lehkého. 

Co říkáš na týmy Potštátu, Horních Nětčic a Skaličky ?
Tým z Potštátu mě překvapil asi ze všech nejvíc. Mladý dravý tým, který to má postavený na mladých hráčích a určitě kvalita kádru Potštátu neodpovídá okresní soutěži. Horní Nětčice mě zvlášť ničím nepřekvapili, hráli v podstatě fotbal, který odpovídá této soutěži. Skaličku hodnotit zatím nemůžu, ta nás čeká teď v neděli.

V čem vidíš naši největší sílu a naopak kde slabinu ?
Naše síla je jednoznačně v ofenzivní síle týmu. Líbí se mi rychlý přechod do útoku.  Naopak na čem by se mělo zapracovat je defenzivní práce týmu. Děláme spoustu hrubek a dostáváme hrozně laciný branky.

V neděli nás čeká dost možná klíčový zápas,  jak tento zápas vidíš ty?
Netroufnu si odhadovat výsledek, jen vím, že nás nečeká vůbec nic lehkého a pokud budeme chtít zvítězit musíme na hřišti nechat opravdu vše. Jinak to proti tak kvalitnímu týmu jako je Skalička nejde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář