Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shrnutí sezóny 2016/2017

12. 6. 2017

                            Shrnutí sezóny 2016/2017

Sezóna 2016/2017 si v Jezernici slibovala velké očekávání. Obec Jezernice zainvestovala do posílení kádru nemalé finanční prostředky. Do jezernického fotbalu přišlo hned několik nových tváří(Simon, Lasík, Klepík, Bureš, Šanta, Dvořák, Doležel - Lipnik nad Bečvou, Bosák - Bouzov, Pavliska - Hranice na Moravě).

Cíl pro novou sezónu byl jasný - postoupit do okresního přeboru. 
První utkání nás čekalo 7.8.2016, jednalo se o pohárvé utkání kdy jsme na domácím hřišti hostili mužstvo z vyšší soutěže z Hustopeč "A". Jezernice vyhrála 4:2 a postoupila do dalšího kola kde dostala budoucího vítěze poháru a také vítěze olomouckého přeboru z Ústí u Hranic. Ústí porazilo Jezernici vysoko 14:0.

Okresní soutěž pro nás taky nezačala vůbec dobře, kdy jsme první dvě kola prohráli(3:2 v Drahotuších a doma s Potštátem 0:1). Poté jsme zajížděli do Černotína, kde už jsme byli pod mírným tlakem, ale zápas jezernickým vyšel na jedničku a vyhráli vysoko 8:0. Poté přišla série 5 výher po sobě odnesly(H. Nětčice,  D. Hranice, Skalička, Hustopeče "B" a Drahotuše) Poté jsme zajížděli na nepříjemnou půdu do Potštátu, kde jsme velice smolně prohráli 2:1. Poslední pozdimní kolo jsme odehráli v Hustopečích "B", kde jsme vyhráli po krásné trefě Štěpána Bureše 1:0.

V zimní přestávce přišla změna na pozici trenéra kdy byl odvolán Zdeněk Bůžek a nahradil ho Radko Dubravský. Zimní přípravu jsme začali netradičně již 10. ledna. První zápas nás čekal až 11.2.2017 v Přerově na UT proti Čekyni(5:5). Poté nás čekalo ještě pět utkání, čtyři utkání v Lipníku na UT(Lověšice 6:6, Domaželice 8:1, Mrlínek 5:5, Lipník "B" 5:2) a poslední utkání opět na UT v Přerově proti Čekyni, které jsme zvítězili 6:1.

V zimní přípravě neporaženi jsme vstupovali do jarních bojů. První tři kola jsme vyhráli (Černotín, H. Nětčice, Černotín) poté jsme zajížděli do Skaličky, kde v druhém poločase přišel nepochopitelný zkrat týmu a odjížděli jsme s porážkou 3:2. Tento zápas určil vítěze základní části kterým se stala Skalička.
Do nádstavbové části Jezernice vstupovala se ztrátou dvou bodů právě na vedoucí Skaličku. Jezernice v nádstavbové části nedala soupeřům šanci a všech 7 utkání zvítězila při úctihodném skóre 30:10. Celou soutěž tedy favorit z Jezernice vyhrál o 10 bodů.
Jedinou smutnou kaňkou na této sezóně je to, že se rozhodl ukočnti fotbalovou kariéru jezernický srdcař Petr Špalda. Přesto věříme, že se bude stále podílet na chodu klubu a bude nám nápomocen.

Peťo DĚKUJEME !!!

Poděkování patří všem, kteří se na tomto postupu podíleli ať je to předseda klubu, sekretář, trenéři, fanoušci, lidé kteří se starali o občerstvení a chod klubu, ale především fotbalisté, kteří to vybojovali na hřišti. 
Nesmírně se všichni těšíme na ročník 2017/2018, který zahajíme ve vyšší soutěži. Pevně věříme, že zachováte přízeň i v dalším ročníků a budete stále tak úžasní fans jako doposud.

Ještě jednou díky všem jezernickým příznivcům !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář